ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Kicker: "Η Γουέστ Χαμ δίνει 25 εκατ. ευρώ για τον Μαυροπάνο"

Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης σε αγώνα κόντρα στην Μπάγερν | 10 Μαρτίου 2021
Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης σε αγώνα κόντρα στην Μπάγερν | 10 Μαρτίου 2021 @2021 MATTHIAS BALK/POOL VIA AP IMAGES

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με τη φανέλα της Στουτγκάρδης έχουν προσελκύσει ομάδες της Ευρώπης, με τη Γουέστ Χαμ να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Kicker.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Kicker, η Γουέστ Χαμ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και είναι έτοιμη να διαθέσει για να τον αποκτήσει 25 εκατ. ευρώ.

Η μετακίνηση του 24χρονου από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ αποτέλεσε τον Ιανουάριο του 2018 μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της χρονιάς για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τότε ήταν μόλις 20 χρονών, παραχωρήθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και στη συνέχεια ακολούθησε ο διετής δανεισμός του στη Στουτγκάρδη, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Τη φετινή σεζόν ο Μαυροπάνος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου, καταγράφοντας πέντε γκολ και μία ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στο Νησί και την Premier League και η Γουέστ Χαμ, που βρίσκεται στην 7η θέση, είναι διατεθειμένη να επενδύσει πάνω του, προσφέροντας το ποσό των 25.000.000 ευρώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ