ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Κι όμως το τατουάζ του Βινίσιους με τον Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν λάθος, ο θρύλος του NBA έχει σουτάρει βολή με το αριστερό

Κι όμως το τατουάζ του Βινίσιους με τον Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν λάθος, ο θρύλος του NBA έχει σουτάρει βολή με το αριστερό

Το νέο τατουάζ που κοσμεί την πλάτη του Βινίσιους απεικονίζει τον Μαίκλ Τζόρνταν να σουτάρει με το αριστερό του χέρι, κι όμως δεν είναι λάθος. Ο θρύλος του NBA παρόλο που είναι δεξιόχειρας έχει σουτάρει βολή με το αριστερό.

Στο πλαίσιο των εορταστικών διακοπών ο Βινίσιους επισκέφθηκε την Αμερική και παρακολούθησε από κοντά μερικούς αγώνες του NBA. Πριν την επιστροφή στη βάση, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε και μία στάση για τατουάζ στο Λος Άντζελες και στο studio tattoo Ganga.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ζωγράφισε στην πλάτη του όλους τους αγαπημένους του από τον χώρο του αθλητισμού, μέσα σε οκτώ ώρες. Αν και οι Πελέ, Μοχάμεντ Αλί, Κόμπε Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν κοσμούν πλέον την πλάτη του, οι χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν πως ο θρύλος του NBA σουτάρει βολή με το αριστερό του χέρι, παρόλο που ο Αμερικανός είναι δεξιόχειρας.

Αν και φαινομενικά φαίνεται λάθος και πράγματι ο tattoo artist μπορεί να μπερδεύτηκε, είναι πράγματι αληθινό. Ο Τζόρνταν έχει σκοράρει με το αριστερό του χέρι, στη διάρκεια εκτέλεσης μίας βολής σε αγώνα των Μπουλς κόντρα στους Ατλάντα Χοκς.

TAGS ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ