LA LIGA

Κερέζο:"Λάθος ο δανεισμός του Μανίς"

Κερέζο:"Λάθος ο δανεισμός του Μανίς"
Μανίτσε

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Σερέζο είπε ότι ήταν λάθος ο δανεισμός του Μανίς στην Ίντερ

Ο 30χρονος Πορτογάλος αμυντικός μέσος Μανίς από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ατλέτικο πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς τόσο το γεγονός ότι ο προπονητής του δεν τον είχε σε εκτίμηση με αποτέλεσμα να τσακωθούν, όσο και οι οκτώ μέσοι που διαθέτει ο σύλλογος δεν επέτρεψαν στον ποδοσφαιριστή να στεριώσει στην Μαδρίτη.
Πάντως η λύση βρέθηκε για τον Μανίς και έτσι από τον Ιανουάριο αγωνίζεται σαν δανεικός στην Ίντερ, κάτι που αν και καθυστερημένα ο πρόεδρος του συλλόγου Ενρίκε Κερέζο παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος.

" Νομίζω ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά μας που τον διώξαμε τον Γενάρη, είχε ένα επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας ο οποίος μας ζήτησε να τον αφήσουμε να φύγει παρά να κάθετε στον πάγκο, το λάθος μας ήταν ότι δεν φροντίσαμε να τον αντικαταστήσουμε με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα τώρα".

Αυτές οι δηλώσεις ήταν μια μομφή στον Αγκίρε καθώς από το 2006 που βρίσκεται στον πάγκο έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για μεταγραφές αλλά η πορεία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη, η Ατλέτικο βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος προηγούμενη της Ρασίνγκ ο οποία είναι πέμπτη.




TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ