ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κέρδισε τον σεβασμό όλων ο Μπεργκ

Κέρδισε τον σεβασμό όλων ο Μπεργκ
Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε τον σεβασμό συμπαικτών και αντιπάλων με τις πράξεις του στο γήπεδο. Ο ρόλος της μέλλουσας συζύγου, που τον κρατά στην Ελλάδα, και η περιγραφή του... τέλειου γκολ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιάννης Αναστασίου έψαχνε ένα συγκεκριμένο τύπο σέντερ φορ. Για την ακρίβεια είχε βρει τον άνθρωπο που στο μυαλό του θα ενσάρκωνε άψογα το ρόλο που σκεφτόταν για τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα στην αρχή, αφού ο Σουηδός άσος χρειάστηκε χρόνο για να βρει τη φόρμα του. Όταν τη βρήκε όμως, ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του απέκτησε έναν εξαιρετικό κυνηγό.

Ο σεβασμός κερδίζεται

Το σημαντικότερο κατόρθωμα του Μπεργκ δεν είναι τα γκολ και οι ασίστ. Ούτε ο τίτλος που κατέκτησε με το "τριφύλλι". Το σημαντικότερο όλων είναι ο σεβασμός που κέρδισε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Όλα τα γκολ του Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό

Όλοι θεωρούν πως ο 28άχρονος άσος είναι το κορυφαίο φορ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η όλη του παρουσία έχει αναγκάσει τους συναθλητές του να τον αποθεώνουν, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τους Ζέκα, Καπίνο στον τελικό.

Ο πρώτος προσκύνησε τη φανέλα με το "9", ενώ ο δεύτερος του γυάλισε τα παπούτσια.

Κέρδισε τον σεβασμό όλων ο Μπεργκ
Μπεργκ αποθέωση

Το τέλειο γκολ

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε μία καταπληκτική παράσταση με τα τρία γκολ του πέτυχε. Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα "aftonbladet" έκανε λεπτομερή περιγραφή και των τριών τερμάτων.

Από τον τρόπο που μιλά καταλαβαίνουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά όλα αποτελούν προϊόν σκληρής δουλειάς.

1-0: "Στο πρώτο γκολ σκοράραμε από κόρνερ. Τη φάση έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και έτσι ήμουν στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήταν τυχερό δηλαδή".

2-0: "Είδα πως ο τερματοφύλακας είχε αφήσει ελεύθερη τη γωνία του και αποφάσισα να τολμήσω το πλασέ. Ήταν το τέλειο γκολ".

4-1: " Δεν ήταν από τα κλασικά μου γκολ. Πήγα να παίξω ένας με έναν με τον αντίπαλο αμυντικό, βρήκα ανοιχτό χώρο και σούταρα με το αριστερό. Δεν το συνηθίζω και το ευχαριστήθηκε αρκετά".

Τον κρατάει η σύζυγος

Για την ακρίβεια η μέλλουσα σύζυγος, αφού ο Μπεργκ θα παντρευτεί στην Ελλάδα στις 12 Ιουνίου. Μάλιστα η Josefine ζήτησε μέσω του twitter από τους φίλους του Παναθηναϊκού να της πουν έθιμα από την πατρίδα μας για το γάμο της.

Η Josefine περνάει καταπληκτικά στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ίσως δούμε τον Σουηδό άσο να... ριζώνει στον Παναθηναϊκό.

Η πρωτιά για τον Μπεργκ

Μετά τον τελικό, μάλιστα, ανέβασε ένα ποστ στο instagram όπου περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές που έζησε:

"Τι να πρωτοπεις για χθες (Σάββατο 26/4). 'Ηταν όλα μαγικά. Κερδίσαμε το Κύπελλο ole ole ole. Καταπληκτικό παιχνίδι από την ομάδα, ενώ ο Μάρκους έκανε ένα ακόμα χατ-τρικ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική, ανατρίχιασα από το τραγούδι του κόσμου μας.

Λυπάμαι βέβαια που έμαθα πως έγιναν κάποια άσχημα πράγματα, όμως η μαγεία τα ξεπέρασε όλα. Περίμενα υπομονετικά για το... φιλί της νίκης. Στη συνέχεια πήγαμε στα μπουζούκια μαζί με όλη την ομάδα και περάσαμε υπέροχα. "bouzuki", το έγραψα σωστά; (γελάει). Πραγματικά το απόλαυσα. "

Κλείνοντας μπορείτε να δείτε το retweet της Josefine από τον δικό μας kourkouti και φυσικά τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

Κέρδισε τον σεβασμό όλων ο Μπεργκ
Μπεργκ Kourkouti
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ