ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Κερδίσαμε, αλλά υποφέραμε"

"Κερδίσαμε, αλλά υποφέραμε"
INTIME SPORTS

Χίμο Ναβάρο και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι μίλησαν για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Χίμο Ναβάρο και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι μίλησαν για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός Ναβάρο ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας της Αρκαδίας αφιέρωσε τη νίκη στο γυμναστή της ομάδας, Στάικο Βεργέτη:

" Ξέραμε ότι παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και ότι τα πράγματα στην Τούμπα θα ήταν δύσκολα, όμως μπήκαμε δυνατά, σκοράραμε τρεις φορές και πήραμε μεγάλο αβαντάζ. Ο προπονητής μας είπε να μπούμε δυνατά, το κάναμε και πήραμε τη νίκη.

Πάντα δίνουν χαρά τα γκολ. Βέβαια είναι πάνω από όλα η ομάδα, όμως το τέρμα αυτό το αφιερώνω στον γυμναστή μας, Στάικο Βεργέτη. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδρούσε και μετά το 3-0 και η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε. Πλέον εξασφαλίσαμε την παραμονή μας. Θα απολαύσουμε τη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε νίκες".

Μπαρτολίνι: "Ευκαιρία να κοιτάξουμε ψηλότερα"

Ο Αργεντινός στόπερ, από τους καλύτερους παίκτες των φιλοξενουμένων τόνισε: " Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Δεν το περιμέναμε να προηγηθούμε 3-0 στο πρώτο 20λεπτο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μεγάλη ομάδα και μας πίεσε, μείωσε σε 2-3 και στο τέλος είχαμε την τύχη με το μέρος μας και χάθηκε το πέναλτι. Εκμεταλλευτήκαμε την κόντρα αντεπίθεση. Ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει ψηλά από την αρχή, και με την ικανότητα του επιθετικού και των ακραίων μας, πετύχαμε τα γκολ. Είχαμε την τύχη να χαθεί το πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ανωτερότητα, όμως ο Αστέρας κέρδισε δίκαια, συνεχίζει στο Κύπελλο και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι πριν από δέκα παιχνίδια λέγαμε ότι θέλαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Όμως και το σημερινό παιχνίδι μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ