ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κεντίρα: "Γνώρισα δύο Κριστιάνο, έναν εγωιστή και έναν αρχηγό"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Σάμι Κεντίρα στο Ρεάλ - Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Σάμι Κεντίρα στο Ρεάλ - Γιουβέντους © 2013 ANDRES KUDACKI / AP IMAGES

Ο Σάμι Κεντίρα σε συνέντευξή του στην ισπανική AS αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητας του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας συνεργαστεί μαζί του σε Ρεάλ και Γιουβέντους.

Ο Σάμι Κεντίρα έπαιξε μαζί με τον Κριστιάνο σε 174 παιχνίδια σε δύο ομάδες, με την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Ο Γερμανός μέσος είναι επομένως ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζει από την καλή και από την ανάποδη.

Σε συνέντευξη του στην AS, ο Κεντίρα αποκάλυψε πτυχές του CR7. Συγκεκριμένα ανέφερε πως γνώρισε δύο Κριστιάνο έναν πιο εγωιστή σε νεαρή ηλικία και έναν ηγέτη και πιο ώριμο φορώντας τη φανέλα των μπιανκονέρι.

"Γνώρισα δύο Κριστιάνο, τον πρώτο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Λίγο μικρότερο και πιθανώς λίγο πιο ανασφαλή και εγωιστή. Όχι με την κακή έννοια, αλλά χρειαζόταν να βρει την προσωπικότητά του. Σκόραρε πολλά πολλά γκολ και ήταν φανταστικός. Δεν είχε όμως τέτοια επιρροή στην ομάδα.

Η δεύτερή μου εμπειρία με τον Κριστιάνο ήταν στη Γιουβέντους. Έρχεται στην ομάδα και έχει τον ίδιο εγωισμό να σκοράρει, όμως ήταν περισσότερο αρχηγός. Πάντα μας πίεζε και ήξερα ότι χρειαζόταν την υποστήριξη των συμπαικτών του για να κερδίσει τίτλους. Μην με παρεξηγήσετε, ήταν πάντα μέρος της ομάδας στη Ρεάλ, αλλά στη Γιουβέντους ήταν πιο ώριμος. Ήταν πάντα συγκεντρωμένος στο γήπεδο, αλλά πιο χαλαρό όταν απέκτησε παιδιά. Είναι τόσο ανταγωνιστικός. Εάν ήσουν στην ομάδα του πάντα ήθελες να βοηθήσεις τον Κριστιάνο να νικήσει" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ