CHAMPIONS LEAGUE

Κέλερ: "Σκ@@ά το ματς με Ρεάλ"

Κέλερ: "Σκ@@ά το ματς με Ρεάλ"

Ο Γενς Κέλερ υπογράμμισε πως η Ρεάλ τιμώρησε αμείλικτα τα λάθη της ομάδας του ενώ εξέφρασε την άποψη ότι το ματς αυτό θα αποτελέσει μάθημα για αρκετούς νεαρούς παίκτες της Σάλκε.

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Γενς Κέλερ, ο οποίος στάθηκε στα προβλήματα απουσιών που αντιμετώπισε η Σάλκε πριν το ματς.

"Είχαμε μία πολύ νεανική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε πολλά μαθήματα. Παιδιά όπως οι Τζούλιαν Ντράξλερ, Μαξ Μέγερ, Σέαντ Κολάσινατς η Τζόελ Ματίπ ξέρουν τώρα ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένος και σου επιτρέπονται ακόμα λιγότερα λάθη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "βασιλικών μπλε", για να συμπληρώσει:

Κέλερ: "Σκ@@ά το ματς με Ρεάλ"

"Ο Κολάσινατς είναι στο νοσοκομείο, ίσως έχει σπασμένο σαγόνι. Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ είναι τραυματίας, ο Ρόμαν Νόισταντερ έχει προβλήματα στο γόνατο.

Ήταν ένα σκ@@@ παιχνίδι και επιπλέον έχουμε και αυτούς τους τρεις τραυματισμούς τώρα. Ξεκινήσαμε καλά μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ.

Μετά κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο και η Ρεάλ το εκμεταλλεύτηκε αυτό χωρίς να δείξει το παραμικρό έλεος".

Κέλερ: "Σκ@@ά το ματς με Ρεάλ"

Σημειώνεται πως η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τη Σάλκε να καλείται πάντως να μαζέψει άμεσα τα συντρίμμια της καθώς το ερχόμενο Σάββατο (1/3) αγωνίζεται στο Μόναχο κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν του Πεπ Γουαρδιόλα.

Η συνέντευξη Τύπου του Κέλερ:

Σάλκε - Ρεάλ (1-6):

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ