ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Κελαϊφί: "Ο Εμπαπέ θα μείνει στην Παρί, δεν θα τον πουλήσουμε ποτέ"

Ο Κίλιαν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Λιλ για τη Ligue 1.
Ο Κίλιαν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Λιλ © 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαιφί, σε συνέντευξή του στην Equipe ξεκαθάρισε πως ο Κίλιαν Εμπαπέ δεν είναι προς πώληση και θα παραμείνει σε ολόκληρή του στην καριέρα στο Παρίσι.

Δεν είναι κρυφό πως ο Κίλιαν Εμπαπέ αποτελεί πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες οι Ισπανοί έγραφαν πως ο Κάρλο Αντσελότι θα κυνηγήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, με συνέντευξή του στην Equipe τόνισε πως ο Εμπαπέ δεν είναι προς πώληση και πως θα μείνει για πάντα στο Παρίσι.

"Θα είμαι σαφής. Ο Κίλιαν Εμπαπέ θα μείνει στην Παρί. Δεν θα τον πουλήσουμε ποτέ και ποτέ δεν θα φύγει ως ελεύθερος" σχολίασε συγκεκριμένα ο Κελαϊφί.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί χαιρετάει προς τους οπαδούς της Παρί μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί χαιρετάει προς τους οπαδούς της Παρί μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2019 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Παράλληλα, εξήγησε πως η υπόθεση της ανανέωσής του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, βαίνει καλώς: "Για την ανανέωσή του; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ελπίζω ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία. Αυτό είναι το Παρίσι, αυτή είναι η πατρίδα του. Έχει μία αποστολή, δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής, αλλά αυτός που θα αναβαθμίσει τη Ligue 1, τη χώρα του και την πρωτεύουσα".

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί εξήγησε τους λόγους που άργησε η ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον απ' την Μπαρτσελόνα, η οποία εν τέλει δεν μπόρεσε να τον κάνει δικό της.

"Ήταν δύσκολο να συμφωνήσουμε με τον Νεϊμάρ. Η υγειονομική κρίση είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει η διαδικασία. Δεν είχα αμφιβολία. Αν και η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον αποκτήσει μέχρι το τέλος. Προφανώς, τους απορρίψαμε" δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ