ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέιχιλ: Τίτλοι τέλους για τον πρώην αμυντικό της Τσέλσι

Ο Γκάρι Κέιχιλ με τη φανέλα της Τσέλσι στην κατάκτηση του Europa League
Ο Γκάρι Κέιχιλ με τη φανέλα της Τσέλσι στην κατάκτηση του Europa League 2019 AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο πρώην διεθνής αμυντικός της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ, ανακοίνωσε σε ηλικία 37 ετών την οριστική του απόσυρση από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τίτλους τέλους σε μια πλούσια καριέρα με την κατάκτηση αρκετών τίτλων μεταξύ των οποίων το Champions League, την Premier League, το Europa League με την Τσέλσι έβαλε σε ηλικία 37 ετών ο Γκάρι Κέιχιλ.

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός ο οποίος ήταν μέλος της Μπόρνμουθ από το καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε μέσω instagram πως έβαλε τέλος στην καριέρα του τονίζοντας πως δεν ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση ενώ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε εδώ και 20 χρόνια.

Ο Κέιχιλ έγραψε:

"Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που μου έχει δώσει τόση χαρά και επιτυχία και καθώς παίρνω την απόφαση να κρεμάσω τα παπούτσια μου, μπορώ να πω ειλικρινά ότι του έδωσα ό,τι είχα.

Έχω πετύχει πράγματα που κάποτε ονειρευόμουν, δημιουργώντας μερικές απίστευτες αναμνήσεις. Από εκπληκτικά υψηλά, όπως η κατάκτηση του Champions League και της Premier League, μέχρι το προνόμιο του αρχηγού της χώρας μου και της Τσέλσι σε μια ομάδα που κερδίζει το Κύπελλο Αγγλίας, θα μείνει μαζί μου για πάντα. Έχω κάνει επίσης μερικές φανταστικές φιλίες με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, από συμπαίκτες, προπονητές και αφανείς ήρωες στα παρασκήνια, θέλω απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Το να πάρεις την απόφαση να σταματήσεις να παίζεις δεν είναι εύκολο. Έχω περάσει 20 χρόνια προπόνησης κάθε μέρα, προσπαθώντας να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα για την ημέρα του αγώνα για να βοηθήσω τις ομάδες που έχω παίξει να είναι επιτυχημένες. Είχα χρόνο να εξετάσω τις επιλογές μου και μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό νιώθω ότι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πρέπει να απευθύνω στην καταπληκτική οικογένειά μου που με στήριξε και ήταν εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής. Τώρα έχω την ευκαιρία να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάτι που ανυπομονώ.

Πέρα από αυτό, το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα μέρος αυτού που είμαι και τι αγαπώ, οπότε αυτό είναι μόνο το τέλος αυτού του κεφαλαίου. Για μένα είναι σημαντικό να κοιτάζω μπροστά και όχι πίσω καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ