ΞΑΝΘΗ

Κεχαγιάς: "Η ψυχολογία φτιάχνει με τις νίκες"

Κεχαγιάς: "Η ψυχολογία φτιάχνει με τις νίκες"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κεχαγιάς τόνισε πως πιστεύει πολύ στην αντίδραση των παικτών και πως όλοι θέλουν να δώσουν μία χαρά στον Χρήστο Πανόπουλο κερδίζοντας το παιχνίδι.

Στη Ριζούπολη δοκιμάζεται το Σάββατο η Ξάνθη στο πρώτο παιχνίδι μετά την αλλαγή προπονητή. Ο Νίκος Κεχαγιάς μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και το πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα από το δυστύχημα στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στην ομάδα της Ξάνθης: "Είναι για μένα πολύ οικείο το περιβάλλον. Ήμουν στην ομάδα της Κ20, μου ζητήθηκε απ' τον Κο Πανόπουλο να αναλάβω την ομάδα έως το τέλος της περιόδου γιατί πιστεύω πολύ στο έμψυχο υλικό. Δεν ήταν η καλύτερή μας εβδομάδα αλλά υπάρχουν οι δυνατότητες να αντιστραφεί το κλίμα. Μπορώ να πω ότι εκτός του τελευταίου παιχνιδιού, τα προηγούμενα δεν ήταν τόσο άσχημα. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλη δυναμική. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο πλέον. Η ψυχολογία φτιάχνει μόνο με τις νίκες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος".

Για το αν μπορεί η ομάδα να πάρει κάτι απ' το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν και πιστεύω πολύ στην αντίδραση των παικτών. Πάντα σε μια αλλαγή προπονητή οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν περισσότερα. Εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό".

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: "Ο Απόλλων έχει ανάγκη και αυτός τους βαθμούς, δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα και δείχνει μια αρκετά δυναμική ομάδα. Στηρίζεται στο ψηλό παιχνίδι και στις στημένες φάσεις. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή για να πάρουμε κάτι θετικό".

Για το τι χρειάζεται η Ξάνθη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: "Η ομάδα δείχνει μια αδυναμία στην αμυντική μας λειτουργία. Δεχόμαστε εύκολα γκολ, θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό αλλά δεν θα παίξουμε αμυντικά γιατί έχουμε ανάγκη τους βαθμούς της νίκης".

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα με το ατύχημα του Κου Πανόπουλου: "Είναι ένα τραγικό γεγονός και οι παίκτες είναι άνθρωποι και έχουν στεναχωρηθεί. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά και να του δώσουμε μια μικρή χαρά με το να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ