ΞΑΝΘΗ

Κεχαγιάς: "Επιτακτική η νίκη"

Κεχαγιάς: "Επιτακτική η νίκη"
INTIME SPORTS

Μονόδρομος είναι για τη Skoda Ξάνθη η νίκη επί του Παναθηναϊκού αύριο στην τελευταία αγωνιστική της Super League στα Πηγάδια σύμφωνα και με τον τεχνικό της Νίκο Κεχαγιά.

Για τη Skoda Ξάνθη η νίκη επί του Παναθηναϊκού αύριο στην τελευταία αγωνιστική της Super League στα Πηγάδια είναι μονόδρομος σύμφωνα και με τον τεχνικό της Νίκο Κεχαγιά.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας έκανε λόγο για επιτακτική νίκη και συνέστησε ψυχραιμία.

"Είναι επιτακτική η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην τρελαινόμαστε. Θα πάμε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να την πάρουμε", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ξάνθης.

Για το αν θα παίξουν ρόλο και άλλα πράγματα πέρα από την τακτική και την πειθαρχία τόνισε: "Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δείξουμε μεγάλο χαρακτήρα και να φανούμε δυνατοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες για να καταλάβει ο αντίπαλος και να πάρουμε μαζί μας όλο τον φίλαθλο κόσμο. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά και νομίζω ότι θα φανούμε αντάξιοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Για τα αγωνιστικά προβλήματα υποστήριξε: "Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα αλλά σε αυτό το παιχνίδι όποιος μπει μέσα θα πρέπει να δώσει και την ψυχή του για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε ένα ρόστερ αρκετά μεγάλο και νομίζω ότι τα παιδιά που θα παίξουν θα ανταποκριθούν σωστά".

Για τον Παναθηναϊκό είπε: "Θα πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα αλλά το δικό μας κίνητρο νομίζω είναι πολύ μεγαλύτερο. Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου, για την αξιοπρέπεια και τον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση αλλά επαναλαμβάνω ότι το κίνητρο μας είναι μεγαλύτερο".

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη δέχεται εύκολα γκολ σημείωσε: "Είναι ένα πρόβλημα το οποίο συναντάμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Θα πρέπει όλοι να είναι 100% συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφύγουμε τα ατομικά και ομαδικά λάθη. Νομίζω ότι όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει αύριο για εμάς. Το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό και περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι για να αποδείξουμε ότι κακώς έχει φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο".

Για τη συσπείρωση του κόσμου δήλωσε: "Επειδή ζω στην πόλη αρκετά χρόνια, ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης έχει δείξει στοιχεία που μας συγκινούν. Κάθε φορά που η ομάδα έχει φτάσει σε σημείο να κινδυνεύει, έχει συσπειρωθεί και την έχει βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό. Εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλάι μας και το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ