ΞΑΝΘΗ

Κεχαγιάς:"Από σενάρια άλλο τίποτα"

Κεχαγιάς:"Από σενάρια άλλο τίποτα"
Κεχαγιας

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς τόνισε ότι θέλει να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από τα σενάρια

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra", ο Νίκος Κεχαγιάς αναφέρθηκε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
"Έχω λίγο άγχος παραπάνω αυτή την εβδομάδα, όπως είναι λογικό. Ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά ανατρέψαμε την κατάσταση. Τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από μας και μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία, αν κερδίσουμε τον Ηρακλή", είπε αρχικά ενώ σχετικά με τη φημολογία για την έκβαση της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, δήλωσε:

"Από σενάρια στην Ελλάδα άλλο τίποτα. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να προετοιμάσω καλύτερα την ομάδα μου, ώστε να είναι πιο έτοιμη για το παιχνίδι. Θέλω να κρατήσω τους ποδοσφαιριστές μου μακριά από τα σενάρια, διότι μόνο κακό θα τους κάνουν.

Το πιθανότερο είναι να τους αποπροσανατολίσουν".Εξάλλου για το αν αξίζει η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία, δήλωσε:"Θεωρώ ότι κακώς η Ξάνθη είναι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν της αρμόζει. Πρέπει να κοιτάζει για άλλα πράγματα κι όχι για το πως θα σωθεί. Όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα πιστεύω ότι θα μάθουν από τα λάθη τους, ώστε να μην επαναληφθεί η φετινή χρονιά και τα ίδια λάθη".

Τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, απάντησε:"Παρουσίασε την πιο σταθερή ομάδα και δίκαια στο τέλος στέφθηκε πρωταθλητής. Παράλληλα είναι σημαντικό για μας, τους Έλληνες, προπονητές να παίρνει ένας συνάδελφός μας το πρωτάθλημα".






TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ