ΠΕΛΕ

Καζαγκράντε κατά Νεϊμάρ: "Ήταν σε πάρτι και χόρευε σάμπα, αυτό δείχνει πόσο πόνεσε για τον Πελέ"

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Βραζιλίας
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Βραζιλίας © 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, Βάλτερ Καζαγκράντε, κατακεραύνωσε τους συμπατριώτες του Νεϊμάρ και Κάκα για την απουσία τους από την κηδεία του Βασιλιά του ποδοσφαίρου, Πελέ.

Την Τρίτη (3/1) η Βραζιλία αποχαιρέτησε τον Πελέ, ο οποίος οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του, ύστερα από το θάνατό του την περασμένη Πέμπτη, σε ηλικία 82 ετών.

Πάνω από 230.000 άτομα πήγαν στο "Βίλα Μπελμίρο", το γήπεδο της Σάντος, για να αποχαιρετήσουν το ίνδαλμά τους, με τη σορό του να τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, Βάλτερ Καζαγκράντε, τα έβαλε με νυν και πρώην συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, που δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία του Βασιλιά του ποδοσφαίρου. Μεταξύ αυτών ήταν ο Κακά και ο Νεϊμάρ.

"Οι πέντε φορές πρωταθλητές πρέπει να ενωθούν (όπως έκαναν για να μου επιτεθούν) για να τιμήσουν τον Πελέ. Πού είναι ο Κακά, που είπε ότι οι Βραζιλιάνοι δεν αναγνωρίζουν τα είδωλά τους;

Λοιπόν, Κακά, μετά από αυτό που είδαμε ήταν ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι αυτός που δεν αναγνωρίζει τα μεγάλα είδωλα", είπε και στη συνέχεια στράφηκε κατά του σταρ της Παρί.

"Τον εκπροσωπούσε ο πατέρας του, αλλά τα ξημερώματα ήταν σε ένα πάρτι και χόρευε σάμπα, αυτό δείχνει όλο τον πόνο που ένιωσε για τον θάνατο του βασιλιά Πελέ".

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ