ΙΤΑΛΙΑ

"Καυτό" στριπτίζ αν βγει CL η Νάπολι!

"Καυτό" στριπτίζ αν βγει CL η Νάπολι!
kentriki1_2010_3_13_13_48_48

Υπόσχεση για... στριπτίζ αν βγει η Νάπολι στο CL έδωσε η σέξι Ιταλίδα σόουγουμαν Φ.Φιορέτι (photos+vds)!

Η 25άχρονη σόουγουμαν, η οποία πήρε μέρος στην ιταλική έκδοση του "Μεγάλου Αδελφού" (Grande Fratello 9) και αναστάτωσε τόσο το ανδρικό κοινό ώστε να ανακηρυχθεί σε ψηφοφορία ως η ομορφότερη γυναίκα που πέρασε και από τις 10 εκδόσεις του διάσημου ριάλιτι, αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να... γδυθεί αν η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
"Είμαι Ναπολιτάνα και υποστηρίζω τη Νάπολι. Εάν η ομάδα μου προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα κάνω το στριπτίζ που έκανε η Σαμπρίνα Φερίλι το 2001, όταν η Ρόμα κατέκτησε το σκουντέτο", δήλωσε η "εκρηκτική" Φιορέτι στο ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό "Chi", ακολουθώντας ουσιαστικά το παράδειγμα της Μαρία Μάτσα που είχε δώσει ανάλογη υπόσχεση πριν λίγο καιρό.

Τώρα αν τα λόγια αυτά της υποψηφίου για τον τίτλο της "Miss Italia" το 2005 ήταν αρκετά για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες της Νάπολι, το βράδυ του Σαββάτου θα πάρουμε μία πρώτη απάντηση όταν και οι "παρτενοπέι" θα υποδεχτούν τη Φιορεντίνα, σε ένα κρίσιμο ματς στη μάχη που δίνουν για την είσοδο στην τετράδα.



Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε όλο το photostory με την Φραντσέσκα Φιορέτι






















TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ