ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καυστική ανακοίνωση για Μοριέντες και χρέη

Καυστική ανακοίνωση για Μοριέντες και χρέη
μοριεντες

Ανακοίνωση της ΠΑΕ που διαψεύδει για Μοριέντες και αναφέρει: "Μας παρουσιάζουν ύπο διάλυση..."

Συγκεκριμένα, η Πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση τόσο για τα σενάρια περί Μοριέντες, όσο και για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν "τρύπα" στα οικονομικά του συλλόγου.
"Παρουσιάζουν την ΠΑΕ υπό διάλυση", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που κάνει λόγο για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ζημιά στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση


"Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται από συγκεκριμένα, ευτυχώς λίγα, M.M.E. μια προσπάθεια γενικότερης απαξίωσης του Ολυμπιακού.

Στη προσπάθεια αυτή χρησιμοποιούνται, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά και η υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας.



Για τη μεν αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με έκπληξη ακούμε και διαβάζουμε δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου οι οποίοι ως έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές, σχεδόν καθημερινά, τροφοδοτούν τους φιλάθλους μας με δήθεν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχεδόν υπό διάλυση.

Στο δε τομέα των μεταγραφών παρουσιάζουν καθημερινά πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρονται να εντάσσονται στον Ολυμπιακό με προφανή σκοπό την απαξίωση των υπαρχόντων αλλά και ενδεχομένως ορισμένων από τα νέα μας αποκτήματα.

Τελευταίο παράδειγμα η "πληροφορία" ότι ο ποδοσφαιριστής Μοριέντες βρίσκεται σε προχωρημένες μάλιστα επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Επειδή η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, είναι πλέον υποχρεωμένη να καταγγείλει τις συγκεκριμένες ενέργειες αυτών των δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε., καθώς είμαστε βέβαιοι ότι οι ενέργειες τους δε μπορούν να θεωρηθούν ως ανθρώπινο λάθος, αλλά αποσκοπούν στο να κάνουν ζημιά στην ομάδα"





.

Επιμένει Ολυμπιακά ο Μπομπό

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Μπομπό μπορεί να έμοιαζε τελειωμένη, όμως ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιμένει... Ολυμπιακά και πιέζει με κάθε τρόπο την Μπεσίκτας να τον παραχωρήσει.

Η επιθυμία του να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" είναι πολύ μεγάλη και συνεχώς δηλώνει πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα ο προπονητής της Μπεσίκτας, Μουσταφά Ντενιζλί άφησε τον Μπομπό εκτός προετοιμασίας και πλέον το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού περιμένουν στην γωνία κι αν τελικά οι πιέσεις του Μπομπό πιάσουν τόπο θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ! Μη σας φανεί καθόλου περίεργο...

Ψηλά στη λίστα ο Πάντελιτς

Τα άλλα ονόματα που παίζουν πάντως για την γραμμή κρούσης των Πειραιωτών είναι ο Άλτιντορ αλλά και ο Πάντελιτς είναι πάντα στα υπόψιν.

O 31xρονος Σέρβος που έμεινε ελεύθερος από την Χέρτα Βερολίνου είναι από τους πρώτους στόχους των "ερυθρολεύκων" όμως το "αγκάθι" είναι οι απαιτήσεις του. Ο έμπειρος επιθετικός ζητάει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αυτό προβληματίζει τους ιθύνοντες στο μεγάλο Λιμάνι που τον θέλουν.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν κλείσει το θέμα του επιθετικού μέσα στην εβδομάδα όπως δήλωσε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιάννης Μώραλης.

Η επιστροφή του Λούβαρη


Ενεργό ρόλο στη ΠΑΕ παίρνει και πάλι ο Γιώργος Λούβαρης. Ο αντιπρόεδρος της Πειραϊκής ομάδας, θα εκπροσωπεί την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος, έναν ρόλο που πέρυσι είχε ο γενικός αρχηγός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε την Τρίτη επιστολή στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Super League κ. Νίκο Θανόπουλο, με την οποία του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ