ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καβάνι: "Παραλίγο να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είχα κορονοϊό το καλοκαίρι"

Ο Έντινσον Καβάνι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί σε αγώνα της Ligue 1 απέναντι στην Μονπελιέ
Ο Έντινσον Καβάνι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί σε αγώνα της Ligue 1 απέναντι στην Μονπελιέ AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έντινσον Καβάνι παραδέχτηκε πως σκέφτηκε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του το καλοκαίρι ενώ αποκάλυψε πως εκείνο το διάστημα είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην αγωνιστική εκτόξευση της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2013 και μετά, ωστόσο από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Παριζιάνους στα τέλη Ιουνίου βίωσε αρκετές δύσκολες στιγμές και έφτασε στο σημείο να σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ποδοσφαιρική δράση.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, με τον νέο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους διαβόλους) να γνωστοποιεί επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του προσβλήθηκαν από κορονοϊό το καλοκαίρι.

"Η υγεία της οικογένειά σου έρχεται πρώτα. Φυσικά και σκέφτηκα την ιδέα να παρατήσω το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι εξέτασα αυτή την επιλογή και την πιθανότητα να σταματήσω να παίζω και να μείνω στην εξοχή, αφιερώνοντας χρόνο για τη ζωή μου στην εξοχή", τόνισε ο "Matador" και πρόσθεσε:

View this post on Instagram

Te Amo

A post shared by Edinson Cavani (@cavaniofficial21) on

"Υποφέραμε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού μαζί με την οικογένειά μου και τη σύντροφό μου. Η αλήθεια είναι πως ήταν άσχημη η κατάσταση επειδή υπήρχε και φόβος.

Με τη βοήθεια του Θ εού αναρρώσαμε, γίναμε καλά και είμαστε εδώ. Είναι λογικό η αγωνία να μπαίνει στο μυαλό σου. Τα πρωταθλήματα είχαν αρχίσει και εγώ ήθελα να βρω ομάδα.

Περνούσαν οι ημέρες και έβλεπα την οικογένειά μου και τους φίλους μου να θέλουν να μάθουν πού θα έπαιζα. Είμαστε εδώ, χαρούμενοι με την απόφαση και τώρα θέλω να βάλω τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ