ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καβάνι: "Μίλησα με τον Σόλσκιερ και αυξήθηκε η επιθυμία μου"

Ο Έντινσον Καβάνι (AP Photo/Michel Euler)
Ο Έντινσον Καβάνι (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Έντινσον Καβάνι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι η συζήτησή του με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αύξησε την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Έντινσον Καβάνι, την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ματαδόρ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των κόκκινων διαβόλων τονίζοντας ότι η συζήτησή του με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βοήθησε στην απόφασή του.

Θέλω να συνεχίσω να γράφω την μικρή μου ιστορία στο βοβλίο του ποδοσφαίρο. Η συγκέντρωσή μου παραμένει η ίδια, δουλειά, δουλειά, δουλειά. Είχα μία συζήτηση με τον προπονητή και αύξησε την επιθυμία μου να φορέσω την υπέροχη αυτή φανέλα" ανέφερε ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει ο κόσμος στο Ολντ Τράφορντ, ώστε να βιώσει την ατμόσφαιρά του:

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Έχω δουλέψει σκληρά αυτόν τον καιρό. Έχω παίξει μπροστά σε παθιασμένος οπαδούς και περιμένω ότι το ίδιο θα είναι και στο Μάντσεστερ. Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία του Ολντ Τράφορντ, όταν επιστρέψουν οι οπαδοί".

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε με την σειρά του για την μεταγραφή: "Ο Έντινσον είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας που πάντα δίνει τα πάντα για την ομάδα. Το ρεκόρ στο σκοράρισμα σε συλλογικό και επίπεδο εθνικών ομάδων είναι φανταστικό και είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε μία τέτοια μεταγραφή"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ