ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Καβάνι: Είπε "όχι" στην εθνική Ουρουγουάης για χάρη της Βαλένθια

Ο Έντισον Καβάνι στον φιλικό αγώνα της Ουρουγουάης με το Μεξικό
Ο Έντισον Καβάνι στον φιλικό αγώνα της Ουρουγουάης με το Μεξικό © 2022 ROSS D. FRANKLIN / AP IMAGES

Ο Έντισον Καβάνι προτίμησε να μην πάει στην εθνική Ουρουγουάης για τα φιλικά παιχνίδια με Ιράν και Καναδά, προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις με τη Βαλένθια, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζενάρο Γκατούζο.

Αντίστροφα μετράει ο Έντισον Καβάνι για το ντεμπούτο του με τη Βαλένθια, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Θέλτα (17/9).

Ο Ουρουγουανός επιθετικός απέρριψε το καλοκαίρι την πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (16/9) ο Τζενάρο Γκατούζο, ο Καβάνι έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ουρουγουάης, Ντιέγκο Αλόνσο, αποφάσισε να μην πάει για τα φιλικά παιχνίδια με Ιράν (23/9) και Καναδά (27/9), ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του με τη Βαλένθια.

"Ο Καβάνι είναι καλά, το Σάββατο θα είναι στο παιχνίδι μαζί μας. Θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει από το πρώτο λεπτό ή όχι, αλλά είναι στην ομάδα, έχει προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα και είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Τι περιμένω από αυτόν; Ελπίζω να σκοράρει (γέλια), η ιστορία του ως ποδοσφαιριστής είναι ότι όταν είναι καλά πάντα βάζει γκολ, είναι παίκτης με απίστευτη εμπειρία.

Μου αρέσει όταν οι παίκτες της ομάδας μου λαμβάνουν κλήση στην εθνική, γιατί αυτό σημαίνει ότι παίζουν καλά. Ο Καβάνι δεν θα πάει, μιλάει με τον προπονητή και θα μείνει μαζί μας. Αν παίξει κανονικά αύριο, θα έπρεπε να φύγει γιατί είναι καλά, αλλά αποφάσισε να μείνει και να δουλέψει στη Βαλένθια", δήλωσε ο Γκατούζο.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ