ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κατσουράνης: Θυμήθηκε τα πρώτα του γκολ με την Παναχαϊκή

Ο Κατσουράνης θυμήθηκε τα πρώτα γκολ με την φανέλα της Παναχαϊκής
Ο Κατσουράνης θυμήθηκε τα πρώτα γκολ με την φανέλα της Παναχαϊκής INTIME

Ο Κώστας Κατσουράνης με αφορμή την συμπλήρωση 26ων χρόνων από τότε που σκόραρε τα πρώτα του γκολ με την φανέλα της Παναχαϊκής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο, αναπολώντας εκείνες τις εποχές.

Προτού καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, ο Κώστας Κατσουράνης «συστήθηκε» επισήμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας τα πρώτα γκολ του με τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Η πρώτη χρονιά που ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν η σεζόν 1996/1997. Φορώντας την φανέλα της Παναχαϊκής αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια.

Πρώτη φορά, σκόραρε εις διπλούν μάλιστα, με την φανέλα των Πατρινών σε ηλικία 17 ετών και 10 μηνών. Τα πρώτα δύο γκολ του τα πέτυχε στο ματς των κοκκινόμαυρων κόντρα στον Αθηναϊκό (3-0), σαν σήμερα, στις 18 Μαΐου του 1997.

Ο Κώστας Κατσουράνης με αφορμή την συμπλήρωση 26 χρόνων από τα πρώτα του γκολ έκανε σχετική ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παλαίμαχος διεθνής ανέφερε κάτω από το βίντεο με τα συγκεκριμένα γκολ: "Σαν σήμερα τα πρώτα μου γκολ με την Παναχαϊκή 18 Μαΐου 1997".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ