ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κάτσενμπαχ: Η δολοφονία, ο τραγικός επίλογος και τα ερωτηματικά

Κάτσενμπαχ: Η δολοφονία, ο τραγικός επίλογος και τα ερωτηματικά

Η σορός του Ίμρε Κάτσενμπαχ βρέθηκε σχεδόν έντεκα χρόνια μετά την εξαφάνισή του κι ενώ έχει υπάρξει καταγγελία ότι τελικά ο Ουγγρος παλαίμαχος είναι θύμα δολοφονίας. Η εταιρεία και οι υποψίες που υπάρχουν.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου που αφορά την εξαφάνιση του Ίμρε Κάτσενμπαχ φαίνεται ότι βρίσκεται η αστυνομία της Ουγγαρίας.

Ο Μαγυάρος ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το εξαετές πέρασμα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό Βόλου είχε εξαφανιστεί το 2009.

Παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει για τον εντοπισμό του αυτός δεν κατέστη εφικτός. Όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Οι αστυνομικές Αρχές συνέλεξαν πληροφορίες που οδηγούσαν στο γεγονός ότι ο Μαγυάρος μέσος είχε δολοφονηθεί.

Στις 23 Οκτωβρίου στην περιοχή Μπραγιανχένο βρέθηκε ένα πτώμα ανδρός και τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας μεταδίδουν πως αυτό ανήκει στον Κάτσενμπαχ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ

Φυσικά, ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, ενώ θα πρέπει να απαντηθούν πολλά ερωτηματικά. Τα βασικότερα εξ αυτών εάν τελικά ο Κάτσενμπαχ είχε δολοφονηθεί και φυσικά ποιος βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι έρευνες των Αρχών έχουν στραφεί σε μία εταιρεία της οποίας ήταν μέτοχος ο Κάτσενμπαχ. Λίγο πριν την εξαφάνισή του ο Ούγγρος είχε πάρει ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία της εταιρείας και στην Αστυνομία θεωρούν ότι κάπου εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ