ΠΑΟΚ

Κάτσε, το... απαραίτητο "εργαλείο"

Κάτσε, το... απαραίτητο "εργαλείο"
Κάτσε

Η εμπιστοσύνη του Χουμπ Στέφενς στον Εργκους Κάτσε και τα 10 συνεχόμενα ματς στα οποία ο Αλβανός μέσος είναι βασικός.

Το περιστατικό με την μπλούζα του UCK και οι αντιδράσεις που υπήρξαν στη συνέχεια από τον κόσμο του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα ο Εργκους Κάτσε να τεθεί για αρκετό καιρό στο περιθώριο.

Ο Χουμπ Στέφενς σε κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις του έκανε σαφές πως τον χρειάζεται στην ομάδα και από την στιγμή που ο Αλβανός έκανε την επανεμφάνισή του σε ματς του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει πόσο πολύτιμο τον θεωρεί για τον "Δικέφαλο". Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον χρόνο που του δίνει και το ότι το rotation που επιλέγει να κάνει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, δεν "αγγίζει" τον Κάτσε.

Ο τελευταίος μετά από ένα κενό τεσσάρων μηνών (μιλάμε για το διάστημα που είχε τεθεί στο περιθώριο) έπαιξε ξανά στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή (ως αλλαγή) και για πρώτη φορά ήταν βασικός στο ματς της Τούμπας με τον "Γηραιό". Και από τότε δεν είναι ποτέ παγκίτης αλλά μονίμως... ενδεκαδάτος.

Συγκεκριμένα ο Κάτσε έχει συμπληρώσει 10 σερί παιχνίδια που βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ (έχει αντικατασταθεί μόνο στο ματς με τον Παναθηναικό, στο οποίο είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο), με τον Στέφενς να φαίνεται πως υπολογίζει πάρα πολύ τον νεαρό μέσο.

Και είναι αλήθεια πως το ότι δεν υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις για τον Κάτσε στο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή, σίγουρα βοήθησε τον Ολλανδό να χρησιμοποιεί τον Αλβανό δίχως να έχει στο μυαλό του ενδεχόμενες... αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον παίκτη.

Ο Κάτσε πλέον μοιάζει απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ βάσει της αντιμετώπισης που τυγχάνει από τον προπονητή του "Δικεφάλου", σίγουρα δίνει αρκετά "τρεξίματα" στην ομάδα τα οποία έλειπαν παλαιότερα μέσα στη σεζόν ενώ "χαλάει"... αρκετά καλά το παιχνίδι των αντιπάλων.

Χρειάζεται βέβαια μια βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι καθώς και στο να δίνει περισσότερη προσοχή στις κίτρινες κάρτες αφού είναι κάπως επιρρεπής σε αυτές (έχει δεχτεί πέντε στα τελευταία 10 ματς που είναι βασικός) και αυτό το τελευταίο μπορεί να αναγκάσει τον Στέφενς να αλλάξει τα σχέδια του κατά την διάρκεια ενός αγώνα (δηλαδή να τον αντικαταστήσει για να μην μείνει η ομάδα με 10 παίκτες).

Τα 10 συνεχόμενα ματς στα οποία ο Κάτσε είναι βασικός:

23/02/14 ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-0

20/02/14 ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 0-1

16/02/14 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1

13/02/14 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 0-3

09/02/14 Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 2-1

05/02/14 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 5-0

02/02/14 Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 2-1

30/01/14 ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 3-0

26/01/14 ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1

22/01/14 ΠΑΟΚ - Ηρακλής 5-1

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ