ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Φάγαμε σφαλιάρα"

Κατσαβάκης: "Φάγαμε σφαλιάρα"
INTIME SPORTS

Ο Άρης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έφαγε μια "σφαλιάρα" σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος επεσήμανε πως δεν περίμενε να είναι τόσο κακή η ομάδα του

Ο Άρης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έφαγε μια "σφαλιάρα" σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος επεσήμανε πως δεν περίμενε να είναι τόσο κακή η ομάδα του.

Παράλληλα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως πρέπει πλέον οι παίκτες του να σηκωθούν και να είναι πιο έτοιμοι στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης: " Δεν φαντάστηκα ότι θα ήμασταν τόσο κακοί σε όλο το παιχνίδι. Οι εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια έδειξαν ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι στην πρεμιέρα όμως αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ.

Είχαμε νευρικότητα, ήμασταν ασύνδετοι και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε μια πάσα. Φάγαμε μια σφαλιάρα και τώρα πρέπει να σηκωθούμε και να είμαστε πιο έτοιμοι στο ματς με τον ΟΦΗ", είπε και πρόσθεσε για τη χρησιμοποίηση των Τριαναταφυλλάκου και Καπετάνου:

" Ο Τριανταφυλλάκος και ο Καπτετάνος έχουν αγωνιστεί στις συγκεκριμένες θέσεις στο ποδοσφαιρικό τους ξεκίνημα. Σήμερα προσπαθήσαμε να σώσουμε όλη την κατάσταση και να ισορροπήσουμε το παιχνίδι αλλά ούτε και με 10 παίκτες το καταφέραμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ