ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Ευχαριστώ στην Δόξα"

Κατσαβάκης: "Ευχαριστώ στην Δόξα"
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να διαδεχθεί τον Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας. Το "ευχαριστώ" του Κατσαβάκη.

Και επίσημα από το πρωί της Δευτέρας ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας με τον Αλέκο Βοσνιάδη επικρατέστερο διάδοχό του.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης φαντάζει ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Μάκη Κατσαβάκη για την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σερραίος τεχνικός αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των "μαυραετών" και μέσω γραπτής του δήλωσης εξέφρασε τα ευχαριστώ του.

" Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ´ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δόξας που με αγκάλιασε και με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα", ανέφερε ο Μάκης Κατσαβάκης στην γραπτή του δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Δόξα Δράμας.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ