ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Εξαιρετικά επικίνδυνος"

Κατσαβάκης: "Εξαιρετικά επικίνδυνος"
Κατσαβάκης

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης, στην γραπτή του δήλωση εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τόνισε

" Μετά από τα τελευταία, φτωχά σε συγκομιδή βαθμών, αποτελέσματα που είχε η ομάδα μας, καλούμαστε να κατακτήσουμε τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής. Έτσι, θα μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε τις βαθμολογικές απώλειες, που είχαμε, και να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία μας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί εάν φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης, αγωνιζόμενοι αποτελεσματικά και έχοντας καλή άμυνα. Ο αντίπαλός μας είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και είναι σκόπιμο να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο αγώνα", ήταν η δήλωση του Μάκη Κατσαβάκη.

Διπλή κλήση στην Νέων

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς Κωνσταντίνος Λαζαρίδης και Στέργιος Ψιάνος κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Νέων για την προσεχή Δευτέρα 22 Οκτωβρίου εν όψει προπονήσεων και επίσημων αγώνων Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA Νέων, που θα διεξαχθούν από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου 2007 στο Λουξεμβούργο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ