ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Kατσαβάκης: "Δεν υπάρχει φαβορί"

Kατσαβάκης: "Δεν υπάρχει φαβορί"
κατσαβακης

Στις πρώτες δέκα ομάδες που θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν την άνοδο στην Σούπερλίγκα επιθυμεί ο Μάκης Κατσάβακης

Ο προπονητής του Πιερικού, Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94.6" για:
Για τους στόχους του Πιερικού: " Δειλά-δειλά θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα. Όπως είναι διαμορφωμένο φέτος το υλικό του Πιερικού μπορούμε αρχικά να μπούμε στις 9-10 πρώτες ομάδες και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Superleague. Δεν υπάρχουν φαβορί όπως πέρυσι ο Ατρόμητος. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το δυσκολότερο όλων των εποχών. Θα κυνηγήσουν πολλές ομάδες την άνοδο".

Για τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Πιερικού: " Βλέποντας την ομάδα πέρυσι δεν είχε τα "τρεξίματα" που θέλαμε. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία για να έχουμε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να εφαρμόσουμε ένα είδος πρέσινγκ με τρέξιμο-πίεση και όσο το δυνατόν πιο καθαρό μυαλό. Στόχος μας είναι πάντα να παίζουμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό θα γίνει".

Για την επιστροφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό: " Μέσα από τις δοκιμές που κάναμε από 130 παιδιά στα Γιάννενα ξεχώρισε! Κρατήσαμε μόλις οκτώ παίκτες και ήταν μέσα σε αυτούς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι συγκρατούσε όλες τις παρατηρήσεις και όχι μόνο όσες τον αφορούσαν. Ήταν προσεκτικός, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Και σε γήπεδο 500 χιλιάδων θέσεων να μπει δεν θα καταλάβει τίποτα και θα παίξει. Η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από το πώς συντηρήθηκε το διάστημα που δεν έπαιζε. Αν έχει τηρήσει κάποια στάνταρ σε περίπου 25 μέρες θα είναι έτοιμος".

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού: " Δεν συμφωνώ απόλυτα ότι δεν έχει γεμάτο ρόστερ. Έφυγαν Τζόρτζεβιτς και Λέτο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πολύ, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν λύσεις στην άμυνα καλύτερες σε σχέση με άλλες ομάδες. Ωστόσο υπάρχουν παίκτες που επιστρέφουν και θα ανεβάσουν την ομάδα. Θα είναι δυνατός και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός".







TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ