ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Κατσαβάκης: "Δεν περίμενα καλύτερο ντεμπούτο"

Κατσαβάκης: "Δεν περίμενα καλύτερο ντεμπούτο"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, παραδέχθηκε πως δεν περίμενε καλύτερο ντεμπούτο

Απόλυτα ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και το 1-3 επί της Κέρκυρας έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟΚ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, τόνισε πως ο Σάκης Τσιώλης έκανε πολύ καλή δουλειά και πως θα πλήρωνε εισιτήριο για να δει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης:

" Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το συνάδελφό μου και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα καλύτερο ντεμπούτο. Την Τρίτη που είχα την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές, τους είπα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα πλήρωνα εισιτήριο για να την παρακολουθήσω.

Από δω και πέρα, πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση, ενώ δε χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές, μόνο σε κάποια ατομικά μαρκαρίσματα.

Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δίκαια προηγήθηκε με 0-3 στο σκορ, ενώ θα μπορούσε βάση των ευκαιριών που δημιούργησε, να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στην επανάληψη, είχαμε μια αδικαιολόγητη καθίζηση και μπορώ να πω ότι το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Κέρκυρα, ίσως να της έδωσε το δικαίωμα να πιστέψει στην ανατροπή. Όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ