ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Αχάριστος ο Μουράφσκι"

Κατσαβάκης: "Αχάριστος ο Μουράφσκι"
κατσαβάκης

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για την ήττα με 4-1 απο τον ΠΑΟΚ, ενώ χαρακτήρισε αχάριστο τον Ματσέι Μουράφσκι

"Μετά το 2-1 ρισκάραμε, βάζοντας κι άλλον επιθετικό για να ισοφαρίσουμε. Δεν μας βγήκε το ρίσκο, δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Στο τέταρτο γκολ οι παίκτες μου φοβήθηκαν την κόκκινη κάρτα κι έτσι άφησαν τον Μπαϊάνο να περάσει", τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης για την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Για τη μη συμμετοχή του Ματσέι Μουράφσκι ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς δήλωσε: "Ο Μουράφσκι δεν είναι έτοιμος και απαίτησε με έναν αυθάδη τρόπο να παίξει, ενώ ήταν τραυματίας. Αυτός ο κύριος έμεινε στην ομάδα χάρη στη μεγαλοψυχία του προέδρου. Έχει τεράστιο πρόβλημα στο γόνατο και δε θα έβρισκε πουθενά αλλού δουλειά. Μιλάμε για αχαριστία στο έπακρο".



Τέλος ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε και για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων από την αρχή της χρονιάς τονίζοντας: "Ο Μπούσι δεν έχει παίξει φέτος ούτε δύο παιχνίδια, ο Καραλιόπουλος ήταν σε καλή κατάσταση αλλά γριπώθηκε με δέκατα τις τελευταίες μέρες, με τον Λαναρή είχαμε πρόβλημα με το δελτίο του. Όλα αυτά σίγουρα μας έχουν επηρεάσει αρνητικά".



Στην διάρκεια του σημερινού απογεύματος στα γραφεία του γηπέδου του Απόλλωνα Καλαμαριάς υπήρξε συνάντηση με τις διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη με τις υποψήφιες εταιρείες που είναι να αναλάβουν το έργο της ανακατασκευής του.

Καραλιόπουλος: "Δεν ήταν δίκαιο..."



Δυσαρεστημένοι από την έκταση του τελικού σκορ αποχώρησαν χθες το βράδυ από το γήπεδο της Τούμπας οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς που χαρακτήρισαν άδικο για τους ίδιους το 4-1 της ήττας τους από τον ΠΑΟΚ.

"Πιστεύω ότι δεν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Κάναμε μία καλή προσπάθεια στο β΄ ημίχρονο όπου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεχτήκαμε γρήγορα το 2-1 μετά το 1-1", δήλωσε ο Μερκούριος Καραλιόπουλος ενώ ο σκόρερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Εμάνουελ Περόνε που ήταν εκείνος που ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 είπε:

"Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν για 4-1. Μετά το 1-1 παίξαμε καλά αλλά το τέλος ήταν λίγο περίεργο. Εμείς βγήκαμε μπροστά για το 2-1 αφήσαμε ανοιχτά πίσω και μπήκαν τρία γκολ από τον ΠΑΟΚ".


Ανάλογες δηλώσεις και από τον Γιάννη Ζαπρόπουλο: "Καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα γρήγορο γκολ μετά την ισοφάρισή μας και ανέκτησε την ψυχολογία του, πήρε τα πάνω του και δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε".



Στο τελικό σκορ αναφέρθηκε και ο Γιώργος Κόλτσης που είπε: "Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού. Εμείς μπήκαμε καλά στο β΄ ημίχρονο και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια. Δυστυχώς όμως έπρεπε να φανούμε πιο έξυπνοι και να παγώσουμε τον ρυθμό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να προηγήθηκε και εκεί να κρίθηκε το παιχνίδι".


Από την πλευρά του ο Άρης Γαλανόπουλος στάθηκε και στα σφυρίγματα που πήρε η ομάδα του στην επανάληψη του παιχνιδιού: "Σίγουρα το βαρύ σκορ δεν αντικατοπτρίζεται στην εικόνα του αγώνα. Όταν παίρνεις πάντως 2-3 σφυρίγματα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα καλύτερο και ειδικότερα σε μία έδρα όπως αυτή του ΠΑΟΚ".



Όσο για το σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Ηλία Δαμήλου; "Κάναμε κάποια λάθη από όπου δεχτήκαμε κάποια γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και θα πάρουμε τους βαθμούς".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ