ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Kατσ-ουράνιος σκόρερ

Kατσ-ουράνιος σκόρερ
Κατσουράνης εξώφυλλο Ρέκορντ

Σε ηγέτη της Μπενφίκα εξελίσσεται ο Κατσουράνης, ο οποίος έδωσε τη νίκη κόντρα στη Μαρίτιμο

Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της "Record" δεσπόζει η φωτογραφία του Κώστα Κατσουράνη με το προσωνύμιο "KatsoGolo" να δείχνει τις διαστάσεις που αρχίζει να παίρνει η παρουσία του στους "αετούς" της Λισσαβόνας.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ πέτυχε το δεύτερο γκολ που έδωσε και τη νίκη στην Μπενφίκα στον αγώνα με τη Μαρίτιμο δίνοντας τη λύση στην ομάδα του. Το σκορ είχε ανοίξει ο Άλεξ στο 33' με αυτογκόλ για να ισοφαρίσει η Μαρίτιμο στο 43' με τον Μαρσίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσουράνης βρέθηκε στο στόχαστρο του Πορτογαλικού τύπου, όταν τραυμάτισε σοβαρά τον Άντερσον της Πόρτο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα έμενε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις μήνες.

Πρώτος σκόρερ... ο "Επικός Έλληνας"


Το γκολ που πέτυχε προχθές ήταν το τέταρτο που πετυχαίνει ο Έλληνας μέσος για λογαριασμό της Μπενφίκα περνώντας στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του, αφήνοντας πίσω του με τρία γκολ ονόματα όπως ο Μίκολι, ο Σιμάο, Νούνο Γκόμες.

Τα παιχνίδια στα οποία σκόραρε:

Μπενφίκα- Μαρίτιμο: 2-1 25/11
Μπενφίκα- Μπέιρα Μαρ: 3-0 5/11
Πόρτο-Μπενφίκα: 3-2 28/10
Πάκος Φερέιρα: 1-1 22/9






Η Πορτογαλική έκδοση του site της ΟΥΕΦΑ έχει ως τίτλο "Ο επικός έλληνας έλαμψε για την Μπενφίκα" .

Το σχόλιο της "Record" δίπλα από τη φωτογραφία λέει "Ο καλύτερος σκόρερ της Μπενφίκαέδωσε τη λύση", ενώ στην "O'Jogo" ο Κατσουράνης αναφέρεται ως ο παίκτης που βρίσκεται πάντα στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή.

Και για του λόγου το αληθές, το SPORT 24 σας παρουσιάζει το γκολ του Έλληνα παίκτη κόντρα στη Μαρίτιμο:





















TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ