ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κάτοικος Πάτρας ο Μαραγκός

Κάτοικος Πάτρας ο Μαραγκός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προχώρησε στην τελευταία της μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Μαραγκού ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα. Τοποθέτηση της ΠΑΕ για το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή την Παρασκευή (4/11), καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Στέλιου Μαραγκού, ο οποίος έμειονε ελεύθερος από την Καβάλα.

Έτσι, η ομάδα της Πάτρας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταγραφικές τις κινήσεις και είναι έτοιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού χαφ Στέλιου Μαραγκού. Ο Στέλιος Μαραγκός είναι γεννημένος το 1989 και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα.

Ο Στέλιος Μαραγκός πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο γύρο ως δανεικός από την ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και επέστρεψε μόλις τελείωσε η σεζόν 2010-2011 στην ΠΑΕ Καβάλα μένοντας ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της ΠΑΕ Καβάλας στην Δ Εθνική.

Ο Στέλιος Μαραγκός είχε δικαίωμα μεταγραφής, κατόπιν αδείας της ΕΠΟ, μέχρι την Δευτέρα 7/11/11 και αυτήν την δυνατότητα εκμεταλλεύτηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή".

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Στέλιος Μαραγκός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες, πιστεύω πως θα δικαιώσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που με επέλεξα.

Χρειάζομαι ένα μικρό περιθώριο για να ενσωματωθώ με την ομάδα και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του προέδρου και αυτής της μεγάλης ομάδας".

Τοποθετήθηκε για το σκεπτικό

Παράλληλα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε και για το θέμα της κοινοποίησης του σκεπτικού της απόφασης της ΕΠΟ.

" Κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή το σκεπτικό της αποφάσεως της οποίας της αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί για ενέργεια την οποίαν, εν αγνοία του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ισχυρίστηκε ότι το έκανε ο Πέτρος Σταθάκης και για το λόγο αυτό τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τοποθετηθεί στην συνέντευξη του την Τρίτη 8/11/2011 στις 16.30 στο γραφείο του στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξεπλάγη, όταν από τα πρακτικά πληροφορήθηκε, ότι αυτός που μειοψήφησε και ζήτησε την απαλλαγή της ΠΑΕ Παναχαϊκή και από την αφαίρεση 5 βαθμών δεν ήταν ο κ. Θεμέλης αλλά ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βλάσσης.

Επίσης στην ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει προκαλέσει έκπληξη ότι για να τιμωρηθεί και να της αφαιρεθούν 5 βαθμοί η επιτροπή εφέσεων, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, άλλαξε τα άρθρα για τα οποία κατηγορήθηκε και αυτό το γεγονός δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία για το τι συνέβη με αυτήν την απίστευτη και παράλογη για τα χρονικά ποινικά υπόθεση", ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ