ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Κάτοικος Κατερίνης ο Μίμα

Κάτοικος Κατερίνης ο Μίμα
INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5χρόνο, ο Αργεντίνος χαφ, Χόρχε Ομάρ Μίμα. Δοκιμάζεται ο 26χρονος μέσος Μαρσέλο Περουτζίνι

Παίκτης του Πιερικού και επίσημα είναι πλέον ο Χόρχε Ομάρ Μίμα. Ο 23χρονος Αργεντίνος αριστερός χαφ τις τελευταίες ημέρες δοκιμαζόταν από τον Σταύρο Διαμαντόπουλο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τους "μελανόλευκους".

" Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χόρχε Ομάρ Μίμα. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο (μέχρι τον Ιούνιο του 2012). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μέσου και είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1988", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ο Μίμα, δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από έναν ακόμη Αργεντίνο παίκτη. Ο λόγος για τον 26χρονο μέσο Μαρσέλο Περουτζίνι, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στον Πιερικό. Ο παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αν ικανοποιήσει τον Σταύρο Διαμαντόπουλο θα αποκτηθεί.

Στα αγωνιστικά, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανθρακικό, ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης θα έχει στην διάθεσή του, τους Γουμάγια, Δήμου και Πουρτουλίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Κοντέων ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ