ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κάτοικος Εύοσμου ο Γκόμες

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ / Β' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ / Β' ΕΘΝΙΚΗ MOTIONTEAM

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Ουρουγουανού επιθετικού Γκόμες και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο 20χρονος Ουρουγουανός επιθετικός Γκόμες Έντισον Φρανσίσκο Μπεντακούρ, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ΠΑΕ και ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστήρ υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τον 20χρονο Γκόμες Έντισον Φρανσίσκο Μπεντακούρ. Ο Γκόμες γεννήθηκε στην Ουρουγουάη το 1990, έχει ύψος 1.86cm και βάρος 76kg. Τις τελευταίες εβδομάδες δοκιμαζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ".

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 20χρονος επιθετικός, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Είμαι πολύ χαρούμενος, που καταλήξαμε σε συμφωνία με την ομάδα. Αυτές τις μέρες, που βρίσκομαι εδώ κατάλαβα, ότι πρόκειται για μια ομάδα, που μου ταιριάζει και είμαι διπλά χαρούμενος γι' αυτό. Οι προπονήσεις, που κάνουμε είναι επίπονες, αλλα αυτό μόνο σε καλό θα μας βγει και θα φανούν τα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα.

Μου αρέσει ο προπονητής και πραγματικά θαυμάζω το ζήλο, που επιδεικνύει καθημερινά. Όσο για τους συμπαίκτες μου, από την πρώτη στιγμή με καλοδέχτηκαν και τα πηγαίνουμε περίφημα. Από όλα τα φιλικά, που έχουμε κάνει το χθεσινό μου άρεσε περισσότερο και για τη νίκη, αλλά και για την εμφάνιση. Τέτοιες εμφανίσεις πιστεύω, ότι θα έχουμε και στο Πρωτάθλημα
".

Ο Γκόμες θα αναχωρήσει την Παρασκευή για την πατρίδα του, την Ουρουγουάη, προκειμένου να διευθετήσει ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες και την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει, για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ανανέωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Εκτός από την απόκτηση του Γκόμες, η "πράσινη" ΠΑΕ, προχώρησε την Παρασκευή στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο 25χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και αμέσως μετά δήλωσε: " Δε χρειάζεται να πω, ότι είμαι ευτυχής που τελικά έμεινα στην ομάδα μου, γιατί ήταν αυτό που επιθυμούσα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω, ότι φέτος θα κάνουμε το βήμα παραπάνω. Και για εμένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα μου, ο στόχος είναι τα play off. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να το πετύχουμε".

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Στα αγωνιστικά, ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή τους περιμένει διπλή προπόνηση στο γήπεδο του Εύοσμου.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ