ΠΑΟΚ

"Καθοριστικές οι μέρες που διανύουμε"

"Καθοριστικές οι μέρες που διανύουμε"

Κοστίν Λάζαρ και Μιγκέλ Βίτορ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη μπουτίκ, υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ συμφώνησαν στις δηλώσεις τους ότι βασικός στόχος του "Δικεφάλου" είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου (videos).

Στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/3) οι Κοστίν Λάζαρ και Μιγκέλ Βίτορ, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς φίλους κυρίως του "Δικεφάλου" να φωτογραφηθούν με τα είδωλα τους και να πάρουν αυτόγραφα. Μάλιστα, κάποια μικρά παιδιά ζήτησαν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τους υπογράψουν αυτόγραφα πάνω στα ρούχα τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", έκαναν και δηλώσεις συμφωνώντας ότι οι μέρες που διανύει η ομάδα είναι καθοριστικές. Συγκεκριμένα, ο Κοστίν Λάζαρ δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του: "Πηγαίνει καλά η αποθεραπεία μου. Σίγουρα θα είμαι έτοιμος στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να προλάβω και το πρώτο παιχνίδι για να μπορεί να υπολογίζει και σε εμένα ο προπονητής".

Για το αν είναι σημαντική περίοδος: "Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστική για το θεσμό του Κυπέλλου. Σε δύο ματς ματς παίζονται όλα. Μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα, αλλά εκεί υπάρχουν και τα πλέι οφ που θα κριθούν όλα, όμως εμείς θέλουμε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία".

"Καθοριστικές οι μέρες που διανύουμε"

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ Βίτορ δήλωσε: "Οι μέρες που διανύουμε είναι καθοριστικές για το θεσμό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είναι ο βασικός στόχος για εμάς.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε μας ενδιαφέρουν τα ματς του πρωταθλήματος. Συμφωνώ με τον Λάζαρ ότι θα κριθούν όλα στα πλέι οφ, γι' αυτό και λέω ότι το πρώτο για εμάς είναι το Κύπελλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ