ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθησυχαστικός Πατέρας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ
Πατέρας INTIME SPORTS

Καθησυχαστικός ο Πατέρας για την ενίσχυση της ομάδας. "Ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος"

Πατέρας: "Ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφές"

Τα πράγματα στην θέση του έβαλε για άλλη μια φορά ο Νικόλας Πατέρας. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ενίσχυσης των "πράσινων" κάνοντας λόγο για τρεις μεταγραφές ενώ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς να μην ανησυχούν.

" Αντί να είστε σε ένα νησί και να απολαμβάνετε τις διακοπές σας, είστε στο κέντρο της Αθήνα. Σήμερα έγινε ένα συμβούλιο με διάφορα διαδικαστικά θέματα γιατί θα γίνει συνέλευση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ" είπε αρχικά ο "ισχυρός άνδρας" των "πράσινων".

Αυτό που περίμεναν όμως όλοι ήταν μια απάντηση για το πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό "παζάρι" του καλοκαιριού και ερωτηθείς ο Νικόλας Πατέρας, απάντησε:

" Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του κυρίου Αντωνίου και του προπονητή. Έχουν βάλει κάποιους στόχους τους οποίους κυνηγάνε. Βάσει προγράμματος πριν την προετοιμασία θα είμαστε έτοιμοι. O κύριος Αντωνίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ενημερώνει, ενώ έχω συχνή επικοινωνία και με τον κύριο Τεν Κάτε.

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να καλύψει τις τρεις θέσεις που έχει ζητήσει ο προπονητής. Ο κύριος Αντωνίου μέσα από αυτές τις επιλογές προσπαθεί να φέρει το καλύτερο. Οι μεταγραφές θα είναι ουσίας και θα είναι μετά από απόλυτη συμφωνία Αντωνίου και Τεν Κάτε. Ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που θα γίνουν

" είπε και αποχώρησε.

Στη συζήτηση των μελών η οποία κράτησε μόλις μισή ώρα αποφασίστηκε η Γ.Σ να πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου. Απών ήταν όπως αναμένονταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενώ απουσίασαν τόσο ο Παύλος όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Για άλλη μια φορά δεν προσήλθε και πάλι ο Δημήτρης Σαραβάκος, για λόγους που δεν συνδέονται με τα σενάρια περί παραίτησης του. Ο παλαίμαχος άσος όμως είχε αποστείλει εξουσιοδότηση όπως έκαναν και οι κ.κ Ζολώτας και Ταμβακάκης.

Και ο Ρουντ... στο προσκήνιο

Σύμφωνα με το "Skysports.com" o Παναθηναϊκός "καλοβλέπει" την απόκτηση του Φαν Νίστερλοϊ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

" Μέχρι τώρα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι και ο Φαν Νίστερλόι. Αυτή την στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας" ανέφερε το δημοσίευμα από την αγγλική ιστοσελίδα που εκτός από την ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται και η Τότεναμ.

Ακόμα αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν ζητάει παραπάνω από 1.500.000 ευρώ για την παραχώρηση του Ολλανδού επιθετικού. Παράλληλα γίνεται αναφορά στον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο με τον ίδιο να προσπαθεί να επανέλθει δυνατός.

Μετά τα δεδομένα αυτά αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον η επικείμενη επίσκεψη του διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου στην Ισπανία, αφού με αφορμή την πιθανή συζήτηση για την απόκτηση του Ντρέντε δεν αποκλείεται να τεθεί στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων και το όνομα του Νίστελροϊ.

Τα "νέα" εισιτήρια διαρκείας

Από την επόμενη Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν και πάλι τα νέα εισιτήρια διαρκείας κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η "πράσινη" ΠΑΕ, τονίζοντας πως προτεραιότητα έχουν αρχικά οι περσινοί κάτοχοι.

" 26.002 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έγραψαν πέρσι ένα ρεκόρ - ορόσημο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η στήριξή τους ήταν μοναδική και παραπάνω από πολύτιμη για την ομάδα. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους περιμένουμε ξανά δίπλα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ο καθένας από τη δική του θέση για να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή!

Την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιουνίου κυκλοφορούν οι Κάρτες Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009-10. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από τώρα μόνιμη θέση και πολλά ακόμη προνόμια για όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέχρι τις 3 Ιουλίου η διαδικασία θα αφορά αποκλειστικά τους Κατόχους Καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώσουν την Κάρτα τους με προνομιακούς όρους. Από τις 6 Ιουλίου και ως τις 31 Αυγούστου οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.





"



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ