ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταβλήθηκαν χρήματα στους παίκτες και στους προπονητές του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ένα μέρος των οφειλομένων του Δεκεμβρίου. Νέες πληρωμές στις 15 Μαΐου.

Μετά από δεκαήμερη καθυστέρηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού πληρώθηκαν το 35% της δόσης Δεκεμβρίου. Τα χρήματα μπήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τη Δευτέρα (7/5) και αντιστοιχούν σε ένα ποσό που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει τη συμβατική υποχρέωση στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, να εξοφλήσεις το ποδοσφαιρικό τμήμα και να αποτρέψει τις προσφυγές.

Το χρονοδιάγραμμα του μεγαλομετόχου προβλέπει την καταβολή του υπόλοιπου 65% της δόσης Δεκεμβρίου και όλη τη δόση Φεβρουαρίου, στις 15 Μαΐου.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει την ευθύνη να επαναφέρει την ομαλότητα στις πληρωμές και να διασφαλίσει τη λειτουργία της εταιρίας.

Οι ποδοσφαιριστές εξέφραζαν την ικανοποίηση τους για τις εξελίξεις και εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι, λόγω της διαφαινόμενης αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ