ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

"Κατασκοπεία και επηρεασμός διαιτητών"

"Κατασκοπεία και επηρεασμός διαιτητών"
σημα

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηλιούπολη κατηγορεί υπεύθυνο γνωστού ξενοδοχείου της Ρόδου για κατασκοπεία

Η Ηλιούπολη κατηγορεί τον υπεύθυνο γνωστού ξενοδοχείου της Ρόδου, για υποκινητή του επεισοδίου, ενώ απαντά και στον τεχνικό του Διαγόρα, για τις δηλώσεις του περί της διαιτησίας στον αγώνα της Κυριακής.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης αναφέρει:

" 1) Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι υποκινητής του επεισοδίου που σημειώθηκε μεταξύ μικρής μερίδας φιλάθλων του Διαγόρα και παραγόντων της ομάδας μας ήταν ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου PLAZA, Μαντίκος Γρηγόριος, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού εξύβριζε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κο. Γεώργιο Τσακογιάννη. Γι’ αυτό αποφασίσαμε τα εξής:

α) Στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΑΕ να τεθεί θέμα προς συζήτηση η διαμονή των ομάδων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

β) Να ενημερωθούν οι ομάδες Β’, Γ’, Δ’ Εθνικής κατηγορίας όπως και η ΕΠΟ για την προσπάθεια του συγκεκριμένου «κυρίου» να κατασκοπεύει τις ομάδες που φιλοξενεί όπως και τον επηρεασμό των διαιτητών συγκεκριμένων ομάδων του νησιού.

Το σχόλιο μας «απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο».

2) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο GRAND για την άψογη φιλοξενία τους και προσωπικά τον διευθυντή κο. Γιάννη Βελάλη.

3) Ως απάντηση στις αιχμές του κου. Φοιρού περί διαιτησίας, δεν ξέρουμε μήπως θα ήθελε να αγωνιστούμε κι εμείς με εννέα (9) παίκτες όπως αγωνίστηκε η Ρόδος στο μεταξύ τους παιχνίδι, για να μας κερδίσει









".


TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ