ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καταπέλτης ο Τάισον Φιούρι: "Υπάρχουν πολλές πριμαντόνες στη Γιουνάιτεντ"

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπρέντφορντ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπρέντφορντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

​Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Τάισον Φιούρι, κατακεραύνωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον η ομάδα έχει χάσει τη δυναμική της.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Τάισον Φιούρι, μίλησε στη Mirror και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πορεία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο το 2013.

Ο 33χρονος Βρετανός, ο οποίος είναι οπαδός της Γιουνάιτεντ, δεν μάσησε τα λόγια του, αλλά τόνισε πως η ομάδα έχει πολλές "πριμαντόνες", καθώς και πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί μόνος του, χωρίς στήριξη, να σώσει την κατάσταση.

"Τώρα που αποσύρθηκα θα πηγαίνω πιο συχνά στο Ολντ Τράφορντ αν και, για να είμαι ειλικρινής, κάθε φορά που πηγαίνω εκεί για να τους παρακολουθήσω, χάνουν. Και εγώ δεν παίρνω τη δεύτερη θέση, δεν χάνω, δεν τα κάνω όλα αυτά τα σκ@τ@. Υπάρχει μόνο η νίκη ή τίποτα, οπότε το να παρακολουθείς τη Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή είναι τρελό. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν τρέχουν πίσω από την μπάλα για 90 λεπτά.

Πολλοί κατηγορούν τους προπονητές, αλλά στο τέλος της ημέρας υπάρχουν πάρα πολλές πριμαντόνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί είναι να γίνει ξεκαθάρισμα.

Χρειάζονται κάποιον αυστηρό, όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα τους πει τι να κάνουν και αν δεν ακούνε να τους πει: "Ο πάγκος είναι για σένα, δεν με νοιάζει πόσο καλός ή πόσο διάσημος είσαι. Δεν παίζεις μέχρι να αποφασίσεις να δουλέψεις σκληρά". Η λέξη "ομάδα" σημαίνει ότι ο καθένας έχει την ευθύνη του, δεν βασίζεται σε κάποιον άλλο για να σκοράρει γκολ.

Όλοι εργάζονται σκληρά για ένα κοινό συμφέρον, έναν κοινό στόχο και αυτός είναι η νίκη. Δεν ξέρω τίποτα για τη διαχείριση του ποδοσφαίρου, αλλά γνωρίζω τα πάντα για τη νίκη και ξέρω ότι όλοι πρέπει να μπουν για να πάρουν αποτελέσματα. Αν πάω στο γυμναστήριο μόνος μου για να προπονηθώ για έναν παγκόσμιο τίτλο, τότε δεν θα είμαι τόσο επιτυχημένος.

Γι' αυτό έχω μια πλήρη ομάδα - τον μασέρ μου, τους προπονητές μου, τους συνεργάτες μου. Όλοι κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση για να πάμε εκεί και να έχουμε αποτελέσματα. Εάν κάποιοι από αυτούς τους τραβούσαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και το έκαναν για δικό τους όφελος δεν θα παίρναμε τα αποτελέσματα κάθε χρόνο.

Όταν έχεις έναν σούπερ σταρ, όπως ο Ρονάλντο, όλοι βασίζονται σε αυτόν για να σκοράρει και αν δεν ήταν εκεί θα τα έβαζαν οι ίδιοι, όπως έκαναν την προηγούμενη σεζόν.

Δεν λέω ότι είναι κακό, είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά μερικές φορές ένας παίκτης σταρ κουβαλάει την ομάδα και οι νέοι επισκιάζονται από όλα αυτά, δεν έχουν την ευκαιρία να λάμψουν γιατί ο σπουδαίος Ρονάλντο είναι στο γήπεδο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ