PREMIER LEAGUE

Καταγγέλλει τον Άνταμ η Τότεναμ

Καταγγέλλει τον Άνταμ η Τότεναμ
Τραυματισμός Μπέιλ PHOTOGRAPH: THEODORE ROOT/ACTION

Το σκληρό μαρκάρισμα του Τσάρλι Άνταμ στον Γκάρεθ Μπέιλ και η προϊστορία που έχουν οι δυο τους έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Τότεναμ που σκέφτονται να καταγγείλουν τον μέσο της Λίβερπουλ στην αγγλική ομοσπονδία.

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Τότεναμ με το μαρκάρισμα που έκανε ο Τσάρλι Άνταμ στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Τότεναμ και Λίβερπουλ έδωσαν το Σάββατο (28/7) φιλικό παιχνίδι στη Βαλτιμόρη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Άνταμ τραυμάτισε τον Μπέιλ με πολύ σκληρό τάκλιν προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Μετά το τέλος του φιλικού, το οποίο δεν είχε σκορ, ο Αντρέ Βίλας Μπόας, προπονητής της Τότεναμ, είπε επί του θέματος: "Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ βρώμικο μαρκάρισμα από τον Τσάρλι. Ο παίκτης είχε φύγει κι εκείνος πήγε στον αστράγαλο του Γκάρεθ. Δε γνώριζα την προϊστορία τους, αλλά την έμαθα τώρα".

"Είναι δύσκολο να είσαι δίκαιος. Δε θες να τελειώσει η Λίβερπουλ με 10 παίκτες. Ο Τσάρλι ήρθε και μου είπε κάτι για το μαρκάρισμα. Το αποδέχομαι, αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη στον παίκτη".

Εν τω μεταξύ, ο θυμός που υπάρχει στις τάξεις της Τότεναμ είναι τέτοιος που οι Λονδρέζοι σκέφτονται να καταγγείλουν τον Άνταμ και στην αγγλική ομοσπονδία, όπως επιβεβαίωσε πηγή εντός του συλλόγου, η οποία δήλωσε στη "Sun":

"Ο προπονητής ήταν τρομοκρατημένος με το τάκλιν και πιστεύει πως ήταν ό,τι πιο δειλό έχει δει. Πιστεύει ότι ο Άνταμ θα μπορούσε να το έχει αποφύγει αν ήθελε. Είναι πεπεισμένος να καταγγείλει τον Άνταμ".

Να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Άνταμ τραυματίζει τον Μπέιλ, καθώς ως αρχηγός της Μπλάκπουλ τον Μάιο του 2011 με απίστευτα σκληρό μαρκάρισμα (σ.σ. όπως δείχνει και η κάτωθι φώτο) είχε θέσει τον Ουαλό εκτός για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Καταγγέλλει τον Άνταμ η Τότεναμ
Μπέιλ Άνταμ 2011
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ