ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγέλλει επίθεση από χούλιγκαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Επεισόδια, ΜΑΤ, Πειραιάς EUROKINISSI SPORTS

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με καταγγελία της κάνει λόγο για επίθεση που δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα των τραυματισμό δυο αστυνομικών και αφήνει να εννοηθεί πως επρόκειτο για οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Επίθεση από χούλιγκαν δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης διμοιρία των ΜΑΤ με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών να βγάζει σχετική ανακοίνωση και να αφήνει να εννοηθεί πως επρόκειτο για φίλους του Παναθηναϊκού που επέστρεφαν από την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας που πέρασαν από την Πατησίων και στο ύψος του Πολυτεχνείου εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες από την οποία υπήρξαν δυο τραυματίες.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών γράφει στη σελίδα της στο Facebook:

«Επίθεση χούλιγκαν μέρα μεσημέρι εναντίον διμοιρίας

Ενημερωθήκαμε ότι πριν λίγη ώρα τουλάχιστον 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας διήλθαν από την οδό Πατησίων, όπου επιτέθηκαν στη διμοιρία που εκτελούσε εκεί σταθερή βάρδια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 2 τραυματίες συνάδελφοι αλλά και 2 συλλήψεις.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου αφού οι θρασύτατοι χούλιγκαν δεν δίστασαν να επιτεθούν με σφοδρότητα εναντίον των συναδέλφων μας, μέρα μεσημέρι άνευ λόγου και αιτίας. Έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ένωσή μας ότι η διμοιρία είτε δεν ενημερώθηκε καν, είτε ενημερώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μηχανάκια προσεγγίσουν το σημείο της. Αν ισχύει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μετά ορισμένοι της Ηγεσίας μιλούν για επαγγελματισμό.

Ντροπή!

Περαστικά στους συναδέλφους. Είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε νομική ενέργεια αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν εναντίον του οποιουδήποτε δράστη (φυσικού ή ηθικού αυτουργού)».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ