PREMIER LEAGUE

Κατά του φασισμού & του ρατσισμού ο Ντι Κάνιο

Κατά του φασισμού & του ρατσισμού ο Ντι Κάνιο

Διαβάστε τι αναφέρει η επίσημη δήλωση του Πάολο Ντι Κάνιο στην ιστοσελίδα της Σάντερλαντ για όσα του καταλογίζουν τις τελευταίες μέρες.

"Δεν είμαι ρατσιστής και δεν υποστηρίζω την ιδεολογία του φασισμού", καταθέτει ο Πάολο Ντι Κάνιο σε επίσημη δήλωση του που αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της Σάντερλαντ.

Ο Ιταλός προπονητής έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου και έχει δεχθεί σειρά επιθέσεων σχετικά με τις πεποιθήσεις του.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

"Έχω ξεκαθαρίσει πως δεν θέλω να μιλάω για άλλα θέματα πλην ποδοσφαίρου, ωστόσο είμαι βαθύτατα πληγωμένος από τις επιθέσεις που γίνονται στο σύλλογο.

(Η Σάντερλαντ) είναι ένας ιστορικός, περήφανος και ηθικός σύλλογος και το να το διαβάζω και να ακούω εχθρικές και προσωπικές κατηγορίες είναι πραγματικά σκληρό. Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος, οι αξίες και οι αρχές μου προέρχονται από την οικογένεια μου και τον τρόπο που μεγάλωσα.

Αισθάνομαι πως δεν πρέπει να δίνω εξηγήσεις σε ανθρώπους που δεν το καταλαβαίνου, ωστόσο ένα έχω να πω. Δεν είμαι ο άνδρας που περιγράφουν ορισμένοι άνθρωποι.

Δεν είμαι πολιτικοποιημένος, δεν συνδέομαι με κανέναν οργανισμό, δεν είμαι ρατσιστής και δεν υποστηρίζω την ιδεολογία του φασισμού. Σέβομαι τον καθένα.

Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, το ποδόσφαιρο και η οικογένεια μου είναι το αντικείμενο προσοχής μου. Τώρα θα μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ