ΚΑΒΑΛΑ

Κάσπερτσακ: "Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος"

Κάσπερτσακ: "Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Χένρικ Κάσπερτσακ, υπογραμμίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως οι αντίπαλοί τους είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη.

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Γνωρίζαμε ότι η αποστολή μας θα ήταν δύσκολη μην έχοντας τις υπηρεσίες των Καρντόζο, Ονουάτσι και Αμπντούν, που δίνουν ποιότητα στην ομάδα μας. Αναλύοντας το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι κάναμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες για τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Παλέψαμε ως το τέλος του αγώνα.

Θελήσαμε να ισοφαρίσουμε στα τελευταία λεπτά, αλλά δυστυχώς πέσαμε με μία ομάδα που είχε μεγάλο κίνητρο. Κι εμείς βέβαια είχαμε κίνητρο. Ο Ολυμπιακός κοντρολάρισε πιο πολύ τον αγώνα από εμάς. Ήταν μία ομάδα κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Σίγουρα βλέποντας το αποτέλεσα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν θα παραλείψουμε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι γεγονός ότι εμείς είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά σκεπτόμενοι τους παίκτες που είχαμε στην διάθεσή μας. Προσπαθήσαμε και είχαμε ευκαιρίες, αλλά τα τελειώματά μας δεν ήταν αυτά που έπρεπε για να πάρουμε έστω τον έναν βαθμό. Μετά από αυτή την ήττα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά.

Για την φάση που ζήτησαν πέναλτι οι παίκτες του: "Όχι. Είναι δύσκολο να έχω άποψη από εκεί που ήμουν. Για να κρίνω κάτι τέτοιο, θα πρέπει να δω το βίντεο. Να δούμε αν έχει γίνει κάτι λάθος. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο διαιτητής ήταν σε καλύτερη θέση".

Για τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν: "Είχαμε συζητήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με αυτούς τους παίκτες. Τους είπαμε ότι τους δίνεται μία τεράστια ευκαιρία για να παίξουν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι και ο Ναζλίδης και ο Δρόσος έκαναν καλό παιχνίδι και είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα".

Για τα πολλά μακρινά σουτ: "Έλειψαν οι προσωπικές ενέργειες από τους παίκτες. Έλειψε το να κάνουν μία ντρίμπλα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ