ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κασίγιας: "Η επιτυχία του Ρονάλντο είναι πιο εντυπωσιακή από του Μέσι"

Ο Κασίγιας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κασίγιας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Ο Ίκερ Κασίγιας έκανε την σύγκριση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μέσι υποστηρίζοντας ότι τα επιτεύγματα του Πορτογάλου σταρ είναι πιο εντυπωσιακά.

Ο Ίκερ Κασίγιας μίλησε στο ESPN και δεν δίστασε να συγκρίνει τον παλιό του συμπαίκτη στην Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Λιονέλ Μέσι. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι ο Πορτογάλος σταρ έχει τεράστια επιθυμία για το καλύτερο.

"Ο Κριστιάνο είχε πάντα τεράστια επιθυμία για το καλύτερο, από τότε που ήταν παιδί και πιστεύω πέτυχε αυτό που ήθελε" ανέφερε αρχικά ο Ισπανός.

Στη συνέχεια υποστήρξε ότι τα επιτεύγματα του Ρονάλντο είναι πιο εντυπωσιακά από αυτά του Μέσι, καθώς ο Πορτογάλος παίκτης της Γιουβέντους δουλεύει πάντα για την επιτυχία.

"Αν θέλω να τον συγκρίνω με τον Μέσι, αυτό που έχει κάνει ο Κριστιάνο είναι πιο εντυπωσιακό λόγω του ταλέντου του Μέσι. Ο Κριστιάνο ήταν αποφασισμένος να δουλέψει για το καλύτερο. Για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν τον Ρονάλντο τους φαίνεται αλαζονικός, αλλά είναι εντελώς το αντίθετο" ανέφερε ο Κασίγιας.

Στο τέλος ωστόσο σχολίασε: "Νομίζω είμαστε τυχεροί που μπορούμε να απολαύσουμε δύο απίστευτους παίκτες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ