ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κασάνο: "Η Ρεάλ ήταν κακή κόντρα σε Τσέλσι και Παρί, η τύχη του Αντσελότι θα τελειώσει"

Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο
Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο © 2021 RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Στο στόχαστρο του Αντόνιο Κασάνο βρέθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό παλαίμαχο επιθετικό να αποδίδει τις επιτυχίες της Ρεάλ στην τύχη, τονίζοντας πως οι "μερένγκες" δεν έπαιξαν καλά κόντρα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρότι η Τσέλσι έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Μπερναμπέου και προηγήθηκε με 3-0, ο Ροντρίγκο έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ στο 80' και εκεί ο Μπενζεμά "λύτρωσε" για ακόμα μία φορά τη Ρεάλ, στέλνοντάς την στους "4" του Champions League.

Για τον Αντόνιο Κασάνο ωστόσο, οι "μερένγκες" τόσο κόντρα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, όσο και απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία αντιμετώπισε στους "16" της διοργάνωσης, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικό, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Ρόμα, Ρεάλ, Μίλαν και Ίντερ, υποστήριξε πως οι Μαδριλένοι έφτασαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με σύμμαχό τους την τύχη, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι δεν ξέφυγε από την κριτική του.

"Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα κόντρα στην Τσέλσι και την Παρί, ο Αντσελότι ήταν πραγματικά πολύ τυχερός. Αλλά η τύχη θα τελειώσει αργά ή γρήγορα. Η ομάδα δεν παίζει καλά στη La Liga, η Μπαρτσελόνα είχε ένα κακό ξεκίνημα, αλλά τώρα είναι μια διαφορετική ιστορία", τόνισε αρχικά ο 39χρονος στο Bobo TV στο Twitch και πρόσθεσε:

"Ο Αντσελότι κάνει τους παίκτες να αισθάνονται καλά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον που εξελίχθηκε υπό τις οδηγίες του".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ