ΙΤΑΛΙΑ

Κασάνο: "Η Γιουβέντους πάει στο Champions League και τα κάνει σκ@τ@, το ίδιο συμβαίνει και στο Europa"

Κασάνο: "Η Γιουβέντους πάει στο Champions League και τα κάνει σκ@τ@, το ίδιο συμβαίνει και στο Europa"
@2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κασάνο ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην Γιουβέντους μετά τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά του Europa League από την Σεβίλλη, τονίζοντας πως τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε ένα αξιόλογο παιχνίδι.

Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League και διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από το 2017 (μετά από τον χαμένο τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ) όμως έπεσε πάνω στο εμπόδιο της Σεβίλλης και... τσακίστηκε.

Αν και στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Βλάχοβιτς, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0, με τους Σούσο και Λαμέλα να υπογράφουν την ανατροπή για λογαριασμό της εξάκις κατόχου του Europa και να γεμίζουν με πίκρα τους μπιανκονέρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αντόνιο Κασάνο, ο αποκλεισμός αυτός ήταν ένας ακόμα κρίκος σε μία αλυσίδα δύο ετών όπου δεν έχει μπορέσει να πετύχει κάτι αξιόλογο η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, με τον παλαίμαχο στράικερ να μη χάνει μάλιστα την ευκαιρία για να αποδώσει ευθύνες και στον προπονητή της βέκια σινιόρα.

"Άξιζαν οι Ανδαλουσιανοί να προκριθούν, ήξερε πως να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να φτάσει στον τελικό. Μόνο μία ομάδα υπήρχε από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτή ήταν η Σεβίλλη.

Η Γιουβέντους είχε δύο αντεπιθέσεις, δύο ευκαιρίες σε στημένες φάσεις, έβαλαν γκολ και σταμάτησαν. Η Γιουβέντους είναι πάντα έτσι, πηγαίνει στο Champions League και είναι σαν σκ@τ@, πηγαίνει στο Europa και συμβαίνει το ίδιο πράγμα", τόνισε ο "Φανταντόνιο" μέσω ανάλυσης για τον αγώνα που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, και πρόσθεσε:

"Όποιος θερίζει ανέμους, σπέρνει θύελλες, αυτό είναι νόμος. Δεν παίρνουν τίποτα τη φετινή σεζόν. Τώρα ο Αλέγκρι φορτώνει τα σκ@τ@ σε άλλους, αναφέροντας τις δυσκολιες, ποιές δυσκολίες όμως;

Σε δύο χρόνια, δεν έχουν κάνει ένα καλό ματς, δείχνουν σαν σκ@τ@ και έμειναν εκτός Europa League".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ