ΑΡΗΣ

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: "Μην σκέφτεστε το -6, σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει η τιμωρία"

Ο Θοδωρής Καρυπίδης στο "Κλ.Βικελίδης" στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο Θοδωρής Καρυπίδης στο "Κλ.Βικελίδης" στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν την πρεμιέρα των κίτρινων στη Super League, μίλησε στους παίκτες και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να μην επηρεαστούν από την αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας πως η τιμωρία θα αποτελέσει πολύ γρήγορα παρελθόν.

Ο Άρης θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Δευτέρας στο "Κλ. Βικελίδης" τον ΟΦΗ (13/9, 19:30, Novasports Prime, LIVE SPORT24) για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να δίνει το παρών στην τελευταία προπόνηση των κίτρινων.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Άρη μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης και θέλησε να τους καθησυχάσει για την αφαίρεση των έξι βαθμών, ενώ παράλληλα, τους ζήτησε μόνο νίκη απέναντι στους Κρητικούς.

"Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι. Έχουμε όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις. Από εσάς ζητάω επαγγελματισμό και προσπάθεια στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σας έχω εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας για ό,τι θελήσετε. Πιστεύω πολύ σε σας όπως και ο κόσμος μας", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Μη σκέφτεστε την τιμωρία. Βγάλτε την από το μυαλό σας. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή. Ξεκινάμε κανονικά, αυτό να σκέφτεστε μόνο και τίποτε άλλο".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ