ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Όλα για το Κύπελλο και την 4η θέση στα playoffs"

Ο Θοδωρής Καρυπίδης κατά την κοπή της πίτας του Άρη
Ο Θοδωρής Καρυπίδης κατά την κοπή της πίτας του Άρη INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας της Θεσσαλόνικης ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου και της 4ης θέσης στα playoffs.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Άρης το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή ενόψει του αγώνα της Κυριακής (25/2) με αντίπαλο τον Βόλο.

Σε αυτή βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου και της 4ης θέσης στα playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ:

"Να έχουμε καλή χρονιά υγεία σε όλους και στις οικογένειες σας . Όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον μεγάλο στόχο φέτος καθώς 54 χρόνια ο Άρης και ο κόσμος περιμένουν ένα τρόπαιο να δώσουμε και την ψυχή μας για να τους δώσουμε τη χαρά αυτή. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν τα playoffs και θέλω να τα δώσουμε όλα για την 4η θέση . Μπορούμε".

Η αποστολή για το ματς με το Βόλο

Από εκείο και πέρα το Σάββατο το απόγευμα ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο και έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Αυτή αποτελείται από τους Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φερράρι, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Εμβοντό, Τζούρασεκ, Μανού Γκαρσία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέιρο, Μπενέτε, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, Παναγίδη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φαμπιάνο που προέρχεται από τραυματισμό, ο Μοντόγια για λόγους αποφόρτισης αλλά και οι Ντουκουρέ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίντα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ