ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Η ιστορία έγραψε, έντεκα χρόνια ήταν πολλά"

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης στον πάγκο του Άρη
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης στον πάγκο του Άρη PHOTO CREDITS: INSTAGRAM/ THEODORKARIPIDIS

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης με ανάρτησή του στο Instagram πανηγύρισε τη νίκη του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ποζάροντας με το δάκτυλο στο στόμα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πανηγύρισε την επεισοδιακή νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα καλύτερα έρχονται και ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας, τον οποίο στεναχώρησαν λόγω της βαριάς ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική.

"Τελικά είχατε δίκιο. Η ιστορία έγραψε.Έντεκα χρόνια ήταν πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που τόσο πληγώσαμε το προηγούμενο Σάββατο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ