ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ: "Αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας"

Κάρολ: "Αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας"
INTIME SPORTS

Ο Ρόι Κάρολ τόνισε πως η συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού είναι αυτή που αποφέρει τις νίκες, αλλά και το "μηδέν" στην εστία του Βορειοϊρλανδού.

Ο Κάρολ στάθηκε στο γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για όσα του πρόσφεραν όσο βρισκόταν στην κρητική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας όλης της ομάδας. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να πετύχει κάποιο γκολ και αυτό είναι το στοιχείο που μας έδωσε την πρόκριση.

Είναι ευχάριστο ότι γύρισα και είδα τους φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι όπως είδατε υποστηρίζουν συνέχεια την ομάδα τους, κάτι που έκαναν και όταν ήμουν εδώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα με τη μεταγραφή μου και δεν πρόλαβα να τους αποχαιρετήσω. Σήμερα ήταν ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για όλα όσα μου πρόσφεραν.

Το γεγονός πως η εστία του Ολυμπιακού έχει μείνει ανέπαφη, οφείλεται στη συνεργασία όλης της ομάδας και όχι μονάχα ανάμεσα σε μένα και στους αμυντικούς. Μετά τα Χριστούγεννα είχαμε πολλά παιχνίδια αφού παίζαμε σε τρεις διοργανώσεις και το ότι δεν έχω δεχτεί κάποιο γκολ, είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ