ΑΕΚ

Καρντόσο: "Δεν συμφωνώ ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Μιγκέλ Καρντόσο ν' αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ μετά απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι μπορεί να επιφέρει βελτίωση στην ομάδα του.

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελούν παρελθόν από τη θέση του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΚ, ωστόσο, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη ότι έχει τη δυνατότητα να βάλει τέλος στις απογοητευτικές εμφανίσεις και να βελτιωθεί, ενώ πήρε θέση και για τα λαϊκά δικαστήρια έξω από το ΟΑΚΑ.

"Δεν συμφωνώ πως η ομάδα δεν βελτιώνεται. Μέχρι το 30ο λεπτό είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα περιμένει πίσω στημένος. Ήταν σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία, να έχουμε χώρους για ευκαιρίες. Μετά την κόκκινη του Ζεράλντες άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν ξεκάθαρο ότι ελέγχαμε το ματς, είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε δυστυχώς το πρώτο γκολ όταν χάσαμε την μπάλα και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα.

Σέβομαι τους φιλάθλους για την απογοήτευσή τους. Δεν είμαι χαρούμενος, θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ μετά από μία νίκη αλλά δεν έγινε. Ο χαρακτήρας των παικτών μου είναι να παλεύουν μέχρι το τέλος. Στην περιοχή του πάγκου δεν μπορώ να βλέπω τις αντιδράσεις του. Οι παίκτες μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξαν χαρακτήρα".

Για το επαναλαμβανόμενα κακό πρόσωπο: "Μαζί φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε. Υπάρχουν ομάδες με δυσκολίες σε άλλα πρωταθλήματα. Και το κλαμπ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση μαζί μας. Πρέπει να υπάρχει πρόθεση από όλους να αλλάξουμε την κατάσταση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ