PREMIER LEAGUE

Κάρντιφ - Τσέλσι 1-2: Μαγική ανατροπή στο φινάλε για τους "μπλε"

Chelsea's David Luiz celebrates after Ruben Loftus-Cheek scores his side's second goal of the game against Cardiff City during their English Premier League soccer match at the Cardiff City Stadium, in Cardiff, Wales, Sunday March 31, 2019. (Nick Potts/PA via AP)
Chelsea's David Luiz celebrates after Ruben Loftus-Cheek scores his side's second goal of the game against Cardiff City during their English Premier League soccer match at the Cardiff City Stadium, in Cardiff, Wales, Sunday March 31, 2019. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Τσέλσι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 46' όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε τη μεγάλη ανατροπή που την κράτησε ζωντανή στη μάχη του Champions League (VIDEOS).

Ματς με μεγάλες συγκινήσεις για το κοινό έλαβε χώρα στην Ουαλία, με την Κάρντιφ να ανοίγει το σκορ κόντρα στην Τσέλσι στα 50'' από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά το τρίποντο να καταλήγει στους Λονδρέζους έστω και με τη βοήθεια της διαιτησίας.

Η φάση που έκανε τους γηπεδούχους να "φωνάξουν" έλαβε χώρα στο 81', με τον Αθπιλικουέτα να ισοφαρίζει στο 84' με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά να βρίσκεται σε οφθαλμοφανή θέση οφσάιντ που δεν υποδείχτηκε από το βοηθό διαιτητή.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα στους παίκτες του Γουόρνοκ η γκρίνια για τη διαιτητική αβλεψία, ήρθε και η φάση του 91, με τον Λόφτους-Τσικ να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή για τον Σάρι αφού με καρφωτή κεφαλιά χάρισε σπουδαία νίκη στους "μπλε" που τους διατήρησε σε τροχιά Champions League.

Σημειώνεται πως ο Αθπιλικουέτα έγινε ο 14ος διαφορετικός παίκτης της Τσέλσι που βρίσκει δίχτυα στην Premier League τη φετινή σεζόν (μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περισσότερους, 15) ενώ ο Λόφτους-Τσικ πέτυχε το πρώτο νικητήριο γκολ για τους Λονδρέζους στο 90+ μετά τον Φεβρουάριο του 2014 και ένα γκολ του Φρανκ Λάμπαρντ κόντρα στην Έβερτον.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθεριτζ, Πελτιέ, Μόρισον, Εκουέλε, Μπένετ, Άρτερ (81' Ρολς), Γκούναρσον, Μέρφι (89' Μέντεζ-Λενγκ), Καμαράσα, Χόιλετ, Νιάς (86' Ζοχορέ)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο (64' Λόφτους-Τσικ), Μπάρκλεϊ, Πέδρο (53' Αζάρ), Ουίλιαν, Ιγκουαΐν (77' Ζιρού)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 30 Μαρτίου

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (5' Μπερνάρντο Σίλβα, 27' Αγκουέρο)

Μπράιτον - Σαουθάμπτον 0-1 (53' Χόζμπεργκ)

Μπέρνλι - Γουλβς 2-0 (2' αυτ. Κόουντι, 77' ΜακΝιλ)

Κρίσταλ Πάλας - Χάντερσφιλντ 2-0 (76' πεν. Μιλιβόγεβιτς, 88' Φαν Άανχολτ)

Λέστερ - Μπόρνμουθ 2-0 (11' Μόργκαν, 82' Βάρντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ 2-1 (28' Ράσφορντ, 72' Μαρσιάλ / 90' Ντουκουρέ)

Γουέστ Χαμ - Έβερτον 0-2 (5' Ζουμά, 33' Μπερνάρντ)

Κυριακή 31 Μαρτίου

Κάρντιφ - Τσέλσι 1-2 (46' Καμαράσα / 84' Αθπιλικουέτα, 90+1' Λόφτους-Τσικ)

Λίβερπουλ - Τότεναμ (18:30)

Δευτέρα 1 Απριλίου

Άρσεναλ - Νιούκαστλ (22:00)

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: "Σβηστά" στην κορυφή
Μάντσεστερ Γ. - Γουότφορντ 2-1: Τρίποντο στο πρώτο ματς του... μόνιμου Σόλσκιερ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ