ΑΓΓΛΙΑ

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: "Σβηστά" στην κορυφή

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: "Σβηστά" στην κορυφή

Η Σίτι πέρασε... αέρα από το "Κρέιβεν Κότατζ" επικρατώντας με σκορ 2-0 της Φούλαμ. 2-0. Σκόρερ οι Μπερνάρντο Σίλβα και Αγκουέρο για τους "πολίτες" που περιμένουν το ντέρμπι Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Η διακοπή της Premier League δεν επηρέασε καθόλου την Μάντσεστερ Σίτι. Ίσα ίσα οι "Πολίτες" φάνηκαν εξαιρετικά φρέσκοι και ορεξάτοι κόντρα στην Φούλαμ στο "Κρέιβεν Κότατζ". Η ομάδα του Γκουαρδιόλα, πλέον, βρίσκεται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος με 77 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ που ακολουθεί με 76 παίζει την Κυριακή με την Τότεναμ.

Στα του παιχνιδιού, η Σίτι έδειξε με το... καλημέρα τις διαθέσεις της και προηγήθηκε στο 6' με σούπερ διαγώνιο σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα, έπειτα από πάσα του Κουν Αγκουέρο.

Η Φούλαμ αδυνατούσε να κοντράρει τους πρωτοπόρους, αρκέστηκε να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν έπαιρναν το πόδι από το γκάζι. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μία τελική στην εστία του Έντερσον.

Όσον αφορά στο δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, αυτό ήρθε από τον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός πήρε την ασίστ από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος και πλάσαρε ιδανικά τον Ρίκο. Βεβαίως, το θέμα του σταρ της ομάδας του Γκουαρδιόλα ήταν πως έγινε αλλαγή στο 57' επειδή ένιωσε ενοχλήσεις.

ΦΟΥΛΑΜ: Ρίκο, Κρίστι, Μενσά, Τσέιμπερς, Λε Μαρσάν, Μπράιαν, Ανγκισά, Κέιρνι (70' Σούρλε), Αγιτέ (64' Κεμπάνο), Μπάμπελ (88' ΜακΝτόναλντ), Ρ. Σεσενιό.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Οταμέντι, Γουόκερ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπράινε (75' Φερναντίνιο), Στέρλινγκ (88' Μαχρέζ), Αγκουέρο (57' Ζεσούς).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-2 (HIGHLIGHTS)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ